Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπο την κ.ΕΛΕΝΗ!!!! Υλικά για την κρεμμυδόπιτα 1 ποτήρι χλιαρό νερό (280 γραμμάρια) 2 κ.σ. ξύδι 3 κ.σ. σπορέλαιο αλάτι 500 γραμμάρια αλεύρι μαλακό για το[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΕίναι μερικές γεύσεις που σε συντροφεύουν μια ζωή, και είναι συνδυασμένες με συναισθήματα. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές. Δε λείπει σχεδόν ποτέ από τα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πατατόπιτα με γραβιέρα τσένταρ και καπνιστό χοιρινό Θέλετε σε λίγη ώρα να φτιάξετε[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 11/09/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές Τυρόπιτα ρολό με κασέρι και μπέϊκον Κασερόπιτα με μπέϊκον. Μια συνταγή για μια[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΜΟΣΧΑΡΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Μοσχαράκι τυλιγμένο σε σφολιάτα..!! • 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας)• Λίγο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤην περασμένη Κυριακή γύρισα πρωί πρωί από τον λαχανόκηπο μ’ ένα καλάθι φρεσκοκομμένα κολοκυθάκια. Εδώ θα κάνω μια εξομολόγηση: δεν αγαπώ τα βραστά[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. άσπρα ανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι η δουλειά στους μπαχτσέδες γινόταν από όλη την οικογένεια και ξεκινούσε αξημέρωτα: πότισμα, ξεβοτάνισμα, κλάρωμα, συλλογή... ένα σωρό δουλειές[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν αποφασίστηκε πως θα ξεκινούσαμε το bostanistas.gr στις 12 Δεκέμβρη, ούτε δέκα μέρες πριν τις χειμερινές τροπές του ήλιου, δεν ήξερα αν είχε και κάποιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 250 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή 150 γραμμάρια φυτικό λίπος 100 γραμμάρια λευκό κρασί αρετσίνωτο 7 γραμμάρια Αλάτι 150 γραμμάρια παρμεζάνα[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι μια νόστιμη πιτούλα με ελάχιστους υδατάνθρακες, για όσους αποφεύγουν τους υδατάνθρακες αλλά δεν κάνουν παζάρια στην νοστιμιά.... (HARCOMBE 2η φάση[...]
Πηγή: greekmasa.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΣυμβουλές 17/11/2019 Καρανίκος Γιάννης Συμβουλές Για ΚρέπεςΣουρώνουμε για ένα τέλειο λείο μίγμαΞεκουράζουμε το μίγμα για 12-24 ώρες. Αφού σχηματίσουμε τον χυλό[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.com