Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Με μια ζύμη...δύο παραλλαγές του ίδιου γλυκού! Μιλάω για την κλασσική νηστίσιμη ζύμη με ρετσίνα ή λευκό κρασί, λάδι, αλεύρι που είναι γνωστή σε πολλά μέρη της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ Κριτσίνια 3 ειδών, πολύ εύκολα και πολύ νόστιμα. Ιδανικά για κολατσιό, αλλά και για μπουφέ. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν! Εάν επιλέξετε και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ ιδέα για την κοπή της πίτας μας, προέκυψε ξαφνικά και απ ότι έδειξε ήταν ...πολύ καλή!! Από μόνη της φυσικά, δε θα μπορούσε να έχει την παραμικρή τύχη, αν[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά 200 γραμ. βερίκοκα ξερά 200 γραμ. ξερά δαμάσκηνα 200 γραμ. σύκα ξερά 200 γραμ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα 1 φλιτζάνι βούτυρο 2[...]
Πηγή: sidagi.grΣτα τυριά οι Γάλλοι έχουν το όνομα, έχουν τη χάρη, έχουν και έναν σωρό τρόπους να τα χαίρονται. Από τους πιο ευρηματικούς και οικονομικούς το fromage fort,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα Χριστούγεννα που τόσο περιμέναμε έφτασαν!!!!! Το τραπέζι όλων στρώθηκε με τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να καθίσουν τριγύρω, να φάνε,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Τραπέζι ή μπουφές για την Πρωτοχρονιά; Τί είναι προτιμότερο αλλά και πιο εύκολο; Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με το ποιούς θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Τραπέζι ή μπουφές για την Πρωτοχρονιά; Τί είναι προτιμότερο αλλά και πιο εύκολο; Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με το ποιούς θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Τραπέζι ή μπουφές για την Πρωτοχρονιά; Τί είναι προτιμότερο αλλά και πιο εύκολο; Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με το ποιούς θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπολαύστε αυτά τα υπέροχα τραγανά και μοσχομυρωδάτα παξιμάδια. Ζακυνθινά κρασάτα παξιμάδια με αρωματικά μπαχαρικά. Μια μοναδική συνταγή από εμένα. Υλικά: 1[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50-60 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 40-50 λεπτά Υλικά 12-14 κομμάτια Για το φύλλο: 500 γρ. γιαούρτι 500 γρ. σπορέλαιο 1 κιλό φαρίνα 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΚαινούργιες αφάλες από τον Σαραντάκο. Έγραφε προχτές για το πώς πίνεται το κρασί ( δυο χρονογραφήματα του Βάρναλη ) και κάπου έγραψε για κρασοψιχιά (ψωμί μέσα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΣτην Γερμανία συνηθίζεται όπως μου είπανε,ένα είδος ψωμιού με ζύμη πίτσας και από πάνω διάφορα φρούτα. Το έφτιαξα με σύκα, κάποια στιγμή θα ήθελα να το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr