κεικ με αχλαδια αργυρω | πως γινονται οι κολοκυθοκεφτεδες | χειροποιητος τραχανας | φασολια ασπρα σαλατα | μελιτζανοκροκετες αργυρω | παπουτσάκια μελιτζάνες αργυρω | καλοκαιρινα γλυκα ψυγειου ευκολα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις ινδοκαρυδο ριζοτο

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ψωμί με γάλα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Δίαιτα των μονάδων - dietrecipes.gr - Συνταγές[...]

Κάθε μέρα πρέπει να καταναλώνουμε 6-7 μονάδες οι γυναίκες και 7-8 οι άντρες. Κάθε τροφή μετριέται ως μία μονάδα, εκτός από τις ελεύθερες τροφές. Τις ελεύθερες[...]

Πηγή: dietrecipes.gr

Συνταγες για παιδικα σαντουιτς-τοστ

Δεν έχουν άδικο τα παιδιά που αφήνουν στην άκρη ένα σάντουιτς από άνοστο ψωμί, άγευστο "τυρί του τοστ" και ένα αμφίβολης ποιότητας αλλαντικό σε φέτες. Θα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Focaccia (με ζύμη από πατάτες) με καραμελωμένα[...]

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω κάθε φορά και αργώ τόσο να ανεβάσω ποστ. Ενώ λέω ότι θα ανεβάζω ανά 3 μέρες και καλά, τελικά κλείνω 2 εβδομάδες και ακόμα τίποτα....[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Σφολιάτα ήλιος

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πιροσκί με λουκάνικο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γλυκό ψωμί με σαφράν

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πιτάκια με μαρμελάδα σε ξυλάκι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κρίθινα παξιμάδια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Ψωμάκια ολικής άλεσης

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την[...]

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Πιροσκί της γιαγιάς Κεράσας(!)

Τα πιροσκί είναι ένα ρώσικο παραδοσιακό έδεσμα. Μοιάζουν με τους τούρκικους τζεσλεμέδες, αλλά γίνεται με πολύ περισσότερη ζύμη. Μοιάζουν με τυροπιτάκια αλλά[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Η Ποντιακή Κουζίνα

Η Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Σφολιάτα και 14 Εύκολοι Τρόποι να την[...]

Η σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]

Πηγή: funkycook.gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy