Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜυζηθροτυρόπιτα με αγοραστή μυζήθρα ή μυζήθρα σπιτική της ανακύκλωσης. Μυζηθροτυρόπιτα γλυκιά. Μυζηθροτυρόπιτα με αυγό για γεύμα. Ναι, όλα αυτά μαζί ή μάλλον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ τυρόπιτα είναι ‘η μητέρα όλων των πιτών’ της ελληνικής κουζίνας και κάθε σπίτι έχει κι’ από μια συνταγή. Η πλέον κλασική βερσιόν είναι βεβαίως με ελληνική[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 21/10/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Πίτα με σολομό και πράσο Μια υπέροχη, πανεύκολη πίτα με[...]
Πηγή: sintayes.grΣε αυτό το μπλογκ μια αδυναμία στις πίττες την έχουμε. Ως προς την τυρόπιττα δε (αχ που είναι αυτή η άνω τελεία...), έχουμε να παρουσιάσουμε πολλές παραλλαγές,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΓεια σας καλοί μου φίλοι!!! Είναι γνωστή η αδυναμία μου στις πίττες...! Οπότε μετά από καιρό αποφάσισα να φτιάξω μια τυροπιτούλα, φουσκωτή και ροδαλή που όμως[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ ιδέα με τα 7 γκουρμέ σάντουιτς και το ταίριασμα με τις 2 μοναστηριακές μπύρες, προέκυψε ως απάντηση σε ένα ερώτημα-πρόκληση που μου τέθηκε προ καιρού, από[...]
Πηγή: caruso.grΌταν τους πρωτοείδαμε, σκεφτήκαμε ότι ήταν πανέξυπνη ιδέα. Είναι σαν χωνάκια παγωτό για μεζεδάκια, όπως τα αβγό και ο τόνος. Έχουν υπέροχη εμφάνιση και[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr