Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 116 συνταγές
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί διπλοσέντονο, αλλά αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και θέλετε χειροποίητο ψωμί, όπως επίσης αν ψάχνεστε με το κεφίρ, αξίζει να το διαβάσετε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΒασική ζύμη για πίτσα από το cookbox.gr Τα συγκεκριμένα υλικά είναι για 350 γρ ζυμάρι πίτσας και είναι αρκετό για μια στρογγυλή πίτσα 8 τεμ. για 2 άτομα. Αν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Το φθινόπωρο είχα μετατρέψει μέρος απο το φυσικό μου προζύμι σε υγρό φυσικό προζύμι (υ.φυ.προζ. ή li.co.li. απο τα ιταλικά), με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ γευστικό αφράτο και με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΉθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ψιλές φέτες 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό 3 αυγά 500 γρ σπανάκι ή φρέσκο ή κατεψυγμένο 0.5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO Υπέροχη μέσα στην απλότητα της, θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με έναν τεράστιο εργολάβο ή με τούρτα εργολάβο. Ακόμη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κούπα σιτάρι ολικής άλεσης 2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη 1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης ή κρίθινο 1 φακελάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΕδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας , το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος ήταν ότι αναγνώστρια του μπλογκ, της οποίας η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑγαπημένοι μου φίλοι, μετά από κάτι περισσότερο από δυο βδομάδες απουσίας, βρίσκομαι ξανά στο γραφείο μου, μπροστά από τον υπολογιστή μου και σας γράφω. Στο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΔεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε σπιτικό φύλλο αν θέλετε να φτιάξετε μία αυθεντική πίτα ελληνική ή της ανατολικής Μεσογείου. Μπορείτε να επιλέξετε την χωρίς[...]
Πηγή: bostanistas.grΜου φαίνεται απίστευτο πώς πέρασε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος από την περσινή αποκριάτικη περίοδο. Στο μυαλό μου την είχα πιο κοντά, σαν να ήταν λίγους μήνες[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓρήγορα νόστιμα, αφράτα, ευέλικτα και εμφανίσιμα. Η φωτογραφία τα αδικεί γιατί είναι φτιαγμένα με άλλη τεχνική με αλεύρι χωρίς γλουτένη. Φτιάχνει περίπου 32[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστή! Τι θα χρειαστούμε: 100gr γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 1 αυγό 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές σούπας γάλα σκόνη ξύσμα ενός μικρού λεμονιού 2[...]
Πηγή: dietrecipes.gr250 γρ αλεύρι χωρίς γλουτ. για ψωμί 1/2 κουτ. γλ. αλάτι 5 γρ ξηρή μαγιά χωρίς γλουτ 1 κουτ. γλ. λάδι 250 ml χλιαρό νερό 250 γρ φέτα 2 κουτ. σουπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αλεύρι καλαμποκιού μου αρέσει πολύ, για το χρυσό του χρώμα, για την ιδιαίτερη και αγαπημένη γεύση του και για τις βιταμίνες του. Περιέχει ελάχιστη γλουτένη,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΚαλη εβδομάδα από το παγωμένο Τορόντο! θα θυμόσαστε να γράφω για τον καιρό στο Τορόντο τα τελευταία 3 χρόνια, το πόσο ήπιος είναι ο χειμώνας τον οποίο τον[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο σταφιδόψωμο μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και ειδικά τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο εξοχικό μου, στο Σούνιο. Είναι από τα ψωμιά που αγαπώ πολύ και[...]
Πηγή: bostanistas.gr