Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Καλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιαβάστε - εκτυπώστε - βάλτε το στην τσάντα για να το΄χετε μαζί ανα πασα ωρα και στιγμη! (επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως) Ένα από τα μεγαλύτερα site του[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ( υ.φυ.προζ. ) : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Εδώ και αρκετό καιρό είχα στο νού μου να επιχειρήσω να μετατρέψω το φυσικό προζύμι μου στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα δεν θα μοιραστώ μαζί σας κάποια συνταγή μου. Θα μοιραστώ όμως δύο εμπειρίες μου -του τελευταίου καιρού- από δύο διαφορετικούς χώρους εστίασης. Η πρώτη[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΌταν αποφασίστηκε πως θα ξεκινούσαμε το bostanistas.gr στις 12 Δεκέμβρη, ούτε δέκα μέρες πριν τις χειμερινές τροπές του ήλιου, δεν ήξερα αν είχε και κάποιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΒάγια, βάγια τω βαγιώ, τρώνε ψάρι και κολιό κι ως την άλλη Κυριακή, του καλιτσουνιού τ΄ αυτί. Δείτε τι όμορφοι που είναι οι σταυροί που μοιράζουν σήμερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν να πούμε για τις σαρικόπιτες, ας δούμε λίγα πράγματα για το στοιχείο εκείνο της κρητικής φορεσιάς από το οποίο πήραν το όνομά τους. Επί τουρκοκρατίας οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝα πω καλημέρα? θα είναι??? θα δείξει... Εχθές ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες της πόλης που ξεπερνούν πλεόν τους 1000-1500 και τσακώθηκαν μεταξύ τους για το[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια πολύ καλή εναλλακτική για όσους δεν τρώνε εύκολα τα χόρτα (όπως εγώ). Προτείνω γλυκά χόρτα όπως βλίτα, αντίδια, ζοχούς εάν την κάνετε πρώτη φορά. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρησεις 1 φακελάκι baking powder 300 ml ελαιόλαδο 100 ml νερό 1 κουταλιά ζαχαρη 400 γρ χόρτα ανάμεικτα (σπανάκι, αντίδια, βλητα)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr…και της γρηγοράδας! Χειμωνιάτικος καιρός, εποχή για σταφίδες. Και μάλιστα κρητικές σταφίδες που πρόσφατα απέκτησαν όπως διαβάζω εδώ τον τίτλο ΠΓΕ[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάποιες συνταγές είναι απίστευτα απλές. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που το να κάτσεις να τις γράψεις φαίνεται ανούσιο. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως είναι και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr360 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. σόδα 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 100 ml μαύρη μπύρα 80 ml ελαιόλαδο μυρωδικά (προαιρετικά) τυρί, ντομάτα, ελιές για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ γευστικό αφράτο και με[...]
Πηγή: kitchenstori.es