Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικα: 500 γρ αλεύρι ολικης άλεσης 500 γρ ασπρο αλευρι 500 γρ αλευρι καλαμποκιου 3 φακελακια ξερη μαγιά 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ μάυρη ζάχαρη μιση κουπα του τσαγιου[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΧωριάτικο ορεκτικό....συμπαθάτε με! Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και τα πράσινα χορταρικά που μας προσφέρει η φύση είναι στο φόρτε τους. Ενα απο τα πιό γκουρμέ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 350 γρ. χυμο πορτοκαλιων αναμειγμενο με πολτο 100γρ. ζαχαρη 2 κουταλακια κορνφλαουρ 2 κουταλακια ζελατινη 4 μετριες μπανανες ξεφλουδισμενες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία υπέροχη πρωτότυπη συνταγή μπανανόπιτας. Απολαύστε την. Υλικά: Για το κέικ: 170 γρμ. βούτυρο λιωμένο 150 γρμ. ζάχαρη 2 αυγά 200 γρμ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΗ μπουγάτσα είναι το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων!! Προσφέρεται για πρωινό αλλά και απογευματινό!! Μία πίτα με μεγάλη ιστορία, έρχεται στην βόρεια Ελλάδα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΠανέμορφη καλοκαιρινή τάρτα ξεχωριστή και ιδιαίτερη !!! Υλικά 12 μικρές ντομάτες κομμένες στα δυό 50γρ γραβιέρα 1 κουτάλια του γλυκού μουστάρδα 1 αυγό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟταν ζυμώνουμε ζυμάρι με προζύμι δίνει εκτός απο πολύ ωραία γεύση ωραία μυρωδιά ,κάτι που δεν το δίνει το ψωμί με σκέτη μαγιά !! Eκτέλεση Ζυμώνουμε ½[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟταν ζυμώνουμε ζυμάρι με προζύμι δίνει εκτός απο πολύ ωραία γεύση ωραία μυρωδιά ,κάτι που δεν το δίνει το ψωμί με σκέτη μαγιά !! Eκτέλεση Ζυμώνουμε ½[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για 16 σταφιδόψωμα 420 γρ. γάλα πλήρες σε θερμοκρασία δωματίου 180 γρ. μέλι 60 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 αυγό 400 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλησπέρα μπλογκογειτονίτσα μας!!! Το Πάσχα τελείωσε, τα μαθήματα, βέβαια, δεν άρχισαν ακόμη αλλά είναι... καιρός για προσγείωση κι επιστροφή στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌσο ακόμα υπάρχουν ευωδιαστά και ζουμερά πορτοκάλια, διαλέξτε μερικά αρωματικά, αράντιστα και αψέκαστα και τολμείστε να φτιάξετε αυτή τη χρυσαφένια και αφράτη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr6 κούπες γάλα 2 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη 1 1/2 κούπα νισεστέ 2-3 σταγόνες εσάνς πορτοκαλιού 1 πακέτο περίπου πτι-μπερ 3 φύλλα ζελατίνη (5 γρ.) 300 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα μπλογκογειτονίτσα μας!!! Το Πάσχα τελείωσε, τα μαθήματα, βέβαια, δεν άρχισαν ακόμη αλλά είναι... καιρός για προσγείωση κι επιστροφή στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ προγραμματισμένη ανάρτηση ήταν άλλη αλλά σήμερα προκειμένου να ετοιμάσω ένα μικρό δωράκι ξεσκόνισα πάλι τα κιτάπια μου και σε διαφημιστικό φυλλάδιο για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤι καλύτερο δώρο από μια μεγάλη σακούλα λεμόνια ακέρωτα από λεμονιές; Σε κάποια από τις μαγείρισσες φίλες (δεν θυμάμαι ποιά δυστυχώς, όποιος θυμάται ας μου[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ μικρή μου αγαπάει την μπανάνα και τα πορτοκάλια... αυτό λοιπόν είναι απο τα αγαπημένα της και όχι μόνο αυτής.... Τι χρειαζόμαστε: 350 γρμ. χυμό πορτοκαλιών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα ρολάκια με ταχίνι, στέβια,κανέλα, καρύδια και μήλο!! Για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο!! Υλικά: 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας ταχίνι στέβια ή ζάχαρη[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΈχει υποβληθεί από pabaki Τρίτη, 19/05/15 Υλικά:Για τη ζύμη200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/8 λίτρο νερό περίπου4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΠρόκειται για την απλούστερη τάρτα, με ελάχιστα υλικά που υπάρχουν πάντα στο σπίτι και αποτελεί πολύ καλή επιλογή σε περιόδους δίαιτας. Δεν έχει λιπαρά και οι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤραγανή, ζουμερή, απλά υπέροχη!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 200 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη από το ψυγείο 400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό νερό λίγο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια 8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | τσουκνίδες | τυρί Διαφημίσεις για τη γέμιση: ½ κιλό σπανάκι ½[...]
Πηγή: toarkoudi.grBianca Nero Η πίτα της Γεωργίας. το άνοιξα με λάδι, η μητέρα μου το άνοιγε και με φυτίνη όταν δεν νηστεύαμε. Τώρα λοιπόν θα γράψω και θα σας δείξω το φύλλο[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr