Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Εύκολος τρόπος παραγωγής φρέσκου, ζυμωτού ψωμιού από τα χεράκια σας, χωρίς προζύμι! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό δυνατό αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά ξερή 2 κουταλάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...από το φούρνο στο τραπέζι! Καλησπέρα σας! Μια και σιγά-σιγά μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων σκέφτηκα σήμερα να σας δώσω μια συνταγή που την φτιάχνω[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι ένα διαφορετικό ψωμάκι, πικάντικο όσο εσείς το θέλετε, με τραγανή κόρα και εσωτερικό μαλακό, σαν του τσουρεκιού. Και αν έχετε και επιτραπέζιο μίξερ,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο κεντητό ψωμί για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με κόρα αρωματισμένη απο αστεροειδή γλυκάνισσο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι Μυλοι Αγ.Γεωργίου Νο 2 μαλακό.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμί με προζύμι και μαγιά μαζί; Πήρα την ιδέα από συναφή συνταγή του ιστότοπου και ξεκίνησα την προσπάθεια κάπου στις 10 το βράδυ παραμονή Χριστουγέννων με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το ψωμί θα σε απαλλάξει από το χρόνο που πρέπει να περιμένεις να δουλέψει η μαγιά , ενώ θα είναι έτοιμο και λαχταριστό σε λιγότερο από μία ώρα.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤην συνταγή αυτή την είχε δώσει πριν πολλά - πολλά χρόνια στην μητέρα μου, ένας φούρναρης από την Κόρινθο. Είναι το γλυκό που θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που έβαλα στη ζωή μου τη σπιτική πίτσα με επαγγελματικού επιπέδου εξοπλισμό, χάρη στο φούρνο Karu 16 της Ooni και[...]
Πηγή: caruso.grΈνα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι' αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν' αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, γίνεται πολύ τραγανό και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr