Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Σταφιδόψωμα με άρωμα απο φασκόμηλο και κανέλα. Είναι το καλύτερο έδεσμα για την Μ. Παρασκευή και όχι μόνο. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο[...]
Πηγή: cookpad.com/grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr10 φέτες ψωμί για τοστ 3 αυγά 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 125 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 90 γραμμάρια βούτυρο 125 γραμμάρια σταφίδες 150 γραμμάρια σκούρο ρούμι[...]
Πηγή: sidagi.grΜια ακόμα διαφορετική μηλόπιτα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Τάρτες Γλυκά με φρούτα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΝαι ειναι απο εκεινα τα γλυκισματα που ο τιτλος και μονο τα αντιπροσωπευει και με το παραπανω. Η σοκολατα πραλινας και το καβουρντισμενο φουντουκι τοσο οσο[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr2 αυγά 250 γρ αλεύρι 250-300 ml γάλα 250 ml ξανθιά μπύρα (τύπου Alfa, Mythos, Amstel, Heineken. κλπ) 2 κ.σ. λάδι (δείτε στο βήμα 3) 1 τσιμπιά αλάτι 4 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠες τη και μυζηθρόπιτα φούρνου και δεν θα κάνεις λάθος. Γίνεται με δυο υλικά, ξινομυζήθρα και φύλλο, αν θέλετε την πασπαλίζετε και με λίγο σουσάμι για[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Για τη γέμιση, χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το αμύγδαλο σε σκόνη και το αλεύρι στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔεν είναι υπέροχο όταν κάνει κάποιος δίαιτα να μπορεί να απολαμβάνει και κάποιο γλυκό πού και πού; Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τί εννοώ... το καλοκαίρι και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤρελαίνομαι για κοκ και πάντα ήθελα να φτιάξω ένα γιγάντιο κοκ, σαν τούρτα. Το έφτιαξα λοιπόν, μόνο που το έκανα μεγάλο κι αγιοβαλεντίνικο, σε σχήμα καρδιάς[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ prekmurska gibanica είναι ένα κέικ από τη Σλοβενία ή μάλλον μια γλυκιά πίτα που γίνεται με φύλλο του μπακλαβά και γέμιση σε στρώσεις. Η συνταγή που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΉ καλύτερα... μυζηθρόπιτα φούρνου Μια μυζηθρόπιτα με ξινομυζήθρα, που γίνεται πολύ γρήγορα και είναι τόσο εύκολη που δεν θέλει ούτε πλάστη ούτε πολλά σκεύη![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Για την πίτα 8 φύλλα κρούστας εμπορίου 400 γραμμάρια ταχίνι 750 γραμμάρια σουσάμι 2 κουταλιές της σούπας κανέλα 800 γραμμάρια ζάχαρη 1,5 λίτρο[...]
Πηγή: sidagi.grΤο καθολικό δόγμα κατά την διάρκεια νηστείας, δεν επιτρέπει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα. Αλλά το 1430 στέλνει κάποιος δούκας Σάξονας, μία επιστολή στον τότε Πάπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει ρίχνουμε τα πορτοκάλια και τα μήλα σε κύβους μαζί με τις σταφίδες. Τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr