Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
από την κ. Κατερινιώ Κακαβά Απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει, για να έχουμε ωραίο και εύγευστο ψωμάκι, δίνουμε σημασία στην ποιότητα του αλευριού, που παίζει πολύ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαθαρά Δευτέρα προ των πυλών και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι η σπιτική, μυρωδάτη λαγάνα! Υλικά για 2 λαγάνες: 500 γρ αλεύρι από σκληρό σιτάρι 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Αφού είδαμε ( εδώ ) πως φτιάχνουμε το υγρό φυσικό προζύμι ( υ.φυ.προζ. ), ας πάμε να δούμε πως πρέπει να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια το προζύμι (Biga) 320 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ή Ολικής ή Σίκαλης 200 γρ. νερό 3,5 γρ. ή μισό φακελάκι ξηρή μαγιά ή το μισό από μια συσκευασία φρέσκιας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Αφράτες πιτούλες για σουβλάκι και όχι μόνον! Με το φυσικό προζύμι μπορούν να διατηρηθούν 2-3 ημέρες και το μόνο που θέλουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr