κουλουρακια βουτυρου αφρατα | τυροσαλατα συνταγη αργυρω | μαρμελαδα πορτοκαλι βεφα αλεξιαδου | γιουβαρλακια αργυρω | αρακας λεμονατος ακης | πολυ αφρατη ζυμη κουρου | τυροπιταρι ευβοιας καλλιδης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις ταμπασκο σνιτσελ

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μαύρο ψωμί με σταφίδες και μάραθο

Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αλεύρι ολικής αλέσεως | αλεύρι Διαφημίσεις Για 2 καρβελάκια ¼ φλιτζανιού χλιαρό νερό 1[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANE PITA AL[...]

ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Αφράτες πιτούλες για σουβλάκι και όχι μόνον! Με το φυσικό προζύμι μπορούν να διατηρηθούν 2-3 ημέρες και το μόνο που θέλουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σπιτικό προζύμι και τα μυστικά του

Υπάρχει ένα ρητό που λέει, “ μια εικόνα χίλιες λέξεις ”, το οποίο ισχύει 1.000% για αυτή τη συνταγή! Με όσες λέξεις και αν περιγράψω τον τρόπο παρασκευής[...]

Πηγή: magiacook.gr
Ιταλικό παραδοσιακό ψωμί συνταγή από Nikal

Για το προζύμι (Biga) 320 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ή Ολικής ή Σίκαλης 200 γρ. νερό 3,5 γρ. ή μισό φακελάκι ξηρή μαγιά ή το μισό από μια συσκευασία φρέσκιας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κριθαρένιο παξιμάδι

Υλικά: 350 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Κριθάρι 200 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Σιτάρι 300 γραμμάρια αλεύρι άσπρο 70% Δυνατό 150 γραμμάρια Αλεύρι καλαμποκιού[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Σπιτικό ψωμί με σουσάμι σε φόρμα

Πάνε πλέον 5 χρόνια που αποφάσισα να μην αγοράζω ψωμί αλλά να το φτιάχνω μόνη μου. Η διαφορά που είδα πιστέψτε με είναι μεγάλη. Το ψωμί για να πετύχει θέλει[...]

Πηγή: ioannasblog.com
Σπιτικό ψωμί με σουσάμι σε φόρμα

Πάνε πλέον 5 χρόνια που αποφάσισα να μην αγοράζω ψωμί αλλά να το φτιάχνω μόνη μου. Η διαφορά που είδα πιστέψτε με είναι μεγάλη. Το ψωμί για να πετύχει θέλει[...]

Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.gr
Στριφτό ψωμί / Twisted bread

Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό ψωμί από σιτάρι που το[...]

Πηγή: ioannasblog.com
Προζύμι για Πρόσφορο ή ψωμί - πως το φτιάχνουμε

Το προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ψωμί Ολικής με Φυσικό Προζύμι - Natural[...]

Ένα ψωμί από τα νοστιμότερα που έχω φτιάξει! Είχε το άρωμα και τη γεύση, όπως τα θυμόμουν από τα παιδικά μου χρόνια. Το έφτιαξα γιατί μου χάρισαν καλό προζύμι[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
TΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΡΙΘΙΝΑ  ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ..

Πριν αρκετά χρόνια, η θεία Νίκη μου έδειξε πώς να φτιάχνω αυτά τα υπέροχα παξιμαδάκια.!Με προμήθευσε την πρώτη φορά με προζύμι, κι έκτoτε αναπαράγω το δικό[...]

Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy