Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Η συνέχεια και το τέλος της μακροσκελούς ανάρτησης "Φύλλο Ζύμης & Χορτόπιτες" ολοκληρώνεται εδώ. Οι χορτόπιτες φτάνουν στον τελικό προορισμό τους, όταν το[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝόστιμες κρέπες χωρίς περιττά λιπαρά. Τι χρειαζόμαστε: 12 μεγάλες ή 30 μικρές κρέπες 1/2 κιλό γαρίδες 1/2 κιλό καρότα 1/2 κιλό κολοκυθάκια 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους αγαπούν το χαρουπόμελο. Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη και την γλυκύτητα τους την παίρνουν από το χαρουπόμελο. Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για περίπου 24 πιτάκια 1 πακέτο φύλλο κρούστας Άφθονο λάδι για το άλειμμα της πίτας 20 μέτριες γαρίδες 1 φιλεταρισμένη γλώσσα 10 ψαχνά από μύδια 1 καρότο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΑπό τα πιο νόστιμα, υγιεινά και αρωματικά ψωμάκια που έχω φτιάξει! Εκτός από το ευεργετικότατο μέλι του χαρουπιού χρησιμοποίησα για πρώτη φορά αλεσμένο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr