Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Μία υπέροχη και εύκολη πίτα με βλίτα, με νόστιμα τυράκια της Ντίνας Νικολάου! Αρεσε πολύ σε όλους μας και θα την ξαναφτιάξω σύντομα! Υλικά 1 φλ. αλεύρι που[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | αυλούκια | λάπατα | τσουκνίδες | βλήτα | σέσκουλα | πράσο Διαφημίσεις για τη[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠολλές φορές, την ώρα που ασχολούμαι με τη μαγειρική, έρχονται θύμησες από τα περασμένα... Αναμνήσεις παιδικές, ξένοιαστες, τρυφερές, γεμάτες αρώματα και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπημένη μου μπλογκογειτονιά, αναγνώστες, σχολιαστές και φίλοι με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις επισκέψεις σας και την αγάπη σας, σας εύχομαι να περάσετε τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝάμαστε και πάλι στην Κυριακή!! Πώς περνούν οι μέρες... τρέχουν κι ούτε που προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω!!! Και θέλω τόσα πολλά!!! Ακόμη και η καθημερινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦτάσαμε λοιπόν στα μέσα του μήνα και σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Captain Cook την Πηνελόπη και το Άρωμα Βανίλιας.. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣήμερα σας έχω δυο υπέροχα πραγματάκια! Μια φανταστική συνταγή για ενα cheese dip που είναι ένα καταπληκτικό πεντανόστιμο ορεκτικό και ενα giveaway με δυο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 125 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό λίγο αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 ματσάκι χόρτα εποχής (βλήτα ή βαζάκι) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 ντομάτα 800 γρ. λαβράκι Λίγο φύλλο κρούστας 1/2 ματσάκι μάραθο ή άνηθο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 1 καρβέλι) 400 γρ. καρδιές αγκινάρας (στραγγισμένες και ψιλοκομμένες) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) 120[...]
Πηγή: e-syntages.grΥλικά Μάραθο 2 φλιτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα τα τρυφερά κλωνάρια Βλήτα 200 γρ Κολοκυθάκια 3 τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ Σκόρδα 2 σκελίδες Ντομάτες φρέσκιες 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΜε το ψωμί με συνδέεει μια ιδιαίτερη σχέση. Όχι μόνο επειδή το τρώω με όλα σχεδόν τα φαγητά, ακόμα και με τα μακαρόνια, αλλά και επειδη με αυτό συνδέονται οι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ συνταγή αυτής της τάρτας είναι ίσως η πιο πολύτιμη που έχω εξασφαλίσει. Τις οδηγίες για να ετοιμάσετε τη βάση της μπορείτε να τις βρείτε εδώ , βήμα προς[...]
Πηγή: bostanistas.gr1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρησεις 1 φακελάκι baking powder 300 ml ελαιόλαδο 100 ml νερό 1 κουταλιά ζαχαρη 400 γρ χόρτα ανάμεικτα (σπανάκι, αντίδια, βλητα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣπιτική λαγάνα με σουσάμι και μέλι Η λαγάνα που θυμάμαι είναι του παππού. Δεν είμαι η μόνη – όλοι στην οικογένεια αυτή θυμούνται, αν και όλοι διαφορετικά. Αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για τα 3 χοντρά χωριάτικα φύλλα) 4 1/2 φλιτζάνια αλεύρι απλό ½ κουταλιές ξύδι 1 φλιτζάνι μαργαρίνη χλιαρό νερό όσο πάρει για ζύμη λεία μαλακιά σαν[...]
Πηγή: greekmasa.grΜεγάλη Δευτέρα- μεγάλη μέρα Μεγάλη Τρίτη – ο Χριστός εκρίθη Μεγάλη Τετάρτη – ο Χριστός εχάθη Μεγάλη Πέμπτη – ο Χριστός ευρέθη Μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαγειρέματά μας, αντιστρόφως ανάλογα, απλοποιούνται. Φτάνοντας προς την καρδιά του μαγειρεύουμε[...]
Πηγή: bostanistas.gr