Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
το αγροτικό μεγαλείο της χορτόπιτας, το αγροτικό μεγαλείο της χορτόπιτας, ΕΡΜΠΑΤΖΌΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΈΤΖΟ ΕΜΙΛΙΑ ♦♦ ERBAZZONE o SCARPAZZOUN ALLA REGGIANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΕΡΜΠΑΤΖΌΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΈΤΖΟ ΕΜΙΛΙΑ // ERBAZZONE o SCARPAZZOUN ALLA REGGIANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Οι αφράτοι αυτοί ρεβιθοκεφτέδες ειναι το πιο διάσημο Αραβικό πιάτο στον κόσμο! Σερβίρονται μέσα σε αραβική ή κυπριακή πίτα, συνοδευμένοι με ντοματούλα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜπορεί η μεξικάνικη κουζίνα να μη θεωρείται η πλέον εκλεπτυσμένη αλλά είναι πρώτη σε κατάταξη όταν αναζητούμε δυνατές, πλούσιες, καυτερές γεύσεις. Η μορφή που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα κολοκυθάκια για μένα είναι μεγάλη πρόκληση καθώς και μεγάλη αγάπη. Μικρή, εκλιπαρούσα σχεδόν τη μάνα μου να μου κάνει τηγανιτά με κουρκούτι, όσο πιο συχνά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Μια απλή σαλάτα για σήμερα, νόστιμη, υγιεινή με όλα τα καθημερινά υλικά που η καταγωγή της μας ταξιδεύει στο Λίβανο. Fattoush σημαίνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο να σκαρώνω πίτες στα γρήγορα είναι το αγαπημένο μου , έτσι πριν λίγες μέρες που ήταν εδώ και ο γιος μας προκειμένου να συνοδεύσουμε τα τηγανητά καλαμαράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Fattoush (or Fattoosh, Αραβικά فتوش ) είναι μια πολύ δημοφιλής Αραβική σαλάτα, ειδικά στο Λίβανο και τη Συρία. Ας είναι καλά η Αναστασία που με έμαθε να την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟ διαδικτυακός μας φίλος Nikos Dimopoulos του Greek Taste , μας έστειλε μήνυμα με συνταγή για την δική του Πίττα του Βοσκού. Τον ευχαριστούμε πολύ και του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια σήμερα κάτι άλλο ήταν προγραμματισμένο αλλά η πίτα που προέκυψε με έκανε να βιαστώ να τη μοιραστώ μαζί σας. Την αγάπη μου για τη λαϊκή αγορά αλλά και όλες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌταν κάποιος έχει βαρεθεί τα μπιφτέκια,το ρολό κιμά και δεν έχει όρεξη για κεφτεδάκια,ή τυχαίνει να είναι Κυριακή,καλή ώρα σήμερα,και τότε θέλει κάτι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (για 1 καρβέλι) 400 γρ. καρδιές αγκινάρας (στραγγισμένες και ψιλοκομμένες) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) 120[...]
Πηγή: e-syntages.grO μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή την εποχή το βρίσκουμε παντού, ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr4/5/15 Τριφτή καροτόπιτα με φέτα και φιστίκια Αιγίνης είναι η ιδανική χρήση των καρότων που μας έχουν μείνει καιρό στο ψυγείο. Ένα νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό[...]
Πηγή: zannetcooks.com30/3/15 Νηστίσιμη ελιόπιτα με πάστα ρίγανης. Μια πίτα ψωμί, μεσογειακή, ανάλαφρη και κατάλληλη για όλες τις ώρες. Συστατικά Για την πάστα ρίγανης: 1 ½[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜην φοβηθείς το κουνουπίδι! Θα με θυμηθείς πως σε αυτή την γευστική συνταγή θα το απολαύσεις περισσότερο από οποιοδήποτε αλλαντικό σκόπευες να προσθέσεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html