Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Πράσινη Σαλάτα με Ανθότυρο, Ρόδι και γλυκόξινη σάλτσα Εχουμε ακόμη δυο νέες συνταγές αύριο και την Παρασκευή για να κλείσει το Χριστουγεννιάτικο μενού αλλά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grthe recipe in english υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 4-5 κολοκυθάκια μικρά με τους ανθούς 100γρ τυρί γκερεμέζι με μπούκοβο ή κατσικίσιο 100γρ sour cream ξύσμα από 1/2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε, να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧριστουγεννιάτικη πίτα με κατσικάκι, κάστανα και σταφίδες Άτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα , Χρόνος ψησίματος: 40’, Κόστος: 20 € ΥΛΙΚΑ : 1.2οο γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΌσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαγειρέματά μας, αντιστρόφως ανάλογα, απλοποιούνται. Φτάνοντας προς την καρδιά του μαγειρεύουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχετε σκεφτεί πόσες νοστιμιές μπορούμε να φτιάξουμε με τα κολοκυθάκια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερά τους?? Εμείς τα μαγειρέψαμε με ένα σωρό τρόπους,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr- Ξυπνάνε . Πολύ νωρίς. Καμιά φορά πριν κι απ' το ξυπνητήρι. Για να τραβήξουν τις κουρτίνες να μπει φως παντού. - Τρέχουν . Πολύ και καθόλη τη διάρκεια της[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌχι δεν έφτιαξα ξινό τόσα άλλα ξινά συμβαίνουν γύρω μας!!!! χαχαχαχαχαχα Πέρα από την πλάκα η αλήθεια είναι ότι ξινό ήθελα να φτιάξω αλλά ο χρόνος μου στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr2 κιλά κολοκυθάκια 4 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες σε λεπτές φέτες 2 κιλά μαλακό κατσικίσιο ή πρόβειο τυρί 300 γραμ. Φέτα 2 ντομάτες, τεμαχισμένες 2 κουταλιές[...]
Πηγή: ucook.gr/cookO μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή την εποχή το βρίσκουμε παντού, ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά : (για ένα ταψί 38-40εκ.) Για το φύλλο: (εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 3 φύλλα κουρού έτοιμα ) 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grMια αρκετά υγιεινή πρόταση για να φτιάξουμε τις κρέπες μας. Η νοστιμιά είναι δεδομένη. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Πίτες Διάφορα Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜπορεί να συνοδέψει αλλαντικά και τυριά ή αυγά αλλά και σαλάτες για πιο βετζετέριαν εκδοχή πρώτου πιάτου. Κομμένη σε κάπως μικρά κυβάκια ή τετράγωνα[...]
Πηγή: pandespani.comΣε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα μαγειρεύουμε ένα φαγάκι δυναμωτικό, υγιεινό και πολύ, πολύ ελαφρύ! Το φτιάχνετε σε 15 λεπτά και, μετά από μία ώρα περίπου ψήσιμο, απολαμβάνετε τη[...]
Πηγή: bostanistas.gr...αυτό λέω καθημερινά όταν με πιάνουν οι πείνες...Από τότε που ξεκίνησα δίαιτα πες, διατροφή πες... τελωσπάντων..(λεπτομέρειες εδώ )...το ψωμί ήταν κάτι που[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grυλικά για τη βάση 150γρ βούτυρο 1 1/4 ποτήρι αλεύρι 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ξύδι 4 κουταλιές κρύο νερό Λιώνετε το βούτυρο, το αφήνετε λίγο να κρυώσει και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr