Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Αν με ρωτήσει κάποιος πιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό αυθόρμητα απαντώ οι πίτες και οι τάρτες. Όπου δω πίτα και τάρτα τρέχω και δε μιλώ μόνο για τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr(photo:Shutterstock) Τα Χριστούγεννα ψήνουμε γαλοπούλα ή κότα ανάλογα με το κέφι και το γούστο μας. Αλλά το γιορτινό τραπέζι θέλει απαραίτητα και τουλάχιστον[...]
Πηγή: bostanistas.grΧάριν του επετειακού γεύματος έγινε αυτή η τάρτα μαζί με ένα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, πουρέ αρακά και η κυδωνόπιτα με συνταγή εκλεκτής φίλης γιατί όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr5 Ποντιακές συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι σας Το Pontos-News.Gr σας προτείνει 5 ποντιακές συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι σας - Μια πολύ θρεπτική[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜέχρι πριν από λίγες μέρες αυτό το πιάτο το έλεγα huevos rancheros. Βλέπετε έχω μια μικρή αδυναμία στο μεξικάνικο φαγητό. Μικρή. Κι είχα μείνει με την εντύπωση[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπορεί η μεξικάνικη κουζίνα να μη θεωρείται η πλέον εκλεπτυσμένη αλλά είναι πρώτη σε κατάταξη όταν αναζητούμε δυνατές, πλούσιες, καυτερές γεύσεις. Η μορφή που[...]
Πηγή: bostanistas.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΕπιμένω στις τάρτες. Πρώτα απ’ όλα γιατί μ’ αρέσουν πολύ - η σχέση ψωμί και γέμιση τις κατατάσσει αυτομάτως στην κατηγορία comfort food. Έπειτα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΜια πολύ εύκολη και γρήγορη αλμυρή τάρτα . Χρησιμοποιούμε φύλλο σφολιάτας για να αποφύγουμε τη φασαρία, ή αν θέλουμε μπορούμε να ανοίξουμε δικό μας . Με αυτά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚις Λορέν με σπανάκι Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 45’ , Χρόνος ψησίματος: 45’ , Κόστος: 9 € ΥΛΙΚΑ : Για την ζύμη μπριζέ 250 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: foodtrails.grΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για ταρτιέρα 25-26 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι 125 γρ. μαργαρίνη 1/2 κ.γλ. αλάτι 60 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ή άλλο 30 ml χυμός λεμονιού Για τη[...]
Πηγή: easykuzina.gr