Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Γειά σας και πάλι! Σήμερα θα σας πω ένα μυστικό! Ό,τι εποχή του χρόνου και να είναι, με τις πίτες έχω ένα θέμα... πάντα το είχα και πάντα θα το έχω... τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘέλετε να δοκιμάσετε μία τυρόπιτα διαφορετική γεμάτη μυρωδιές; Η τραγανή ζύμη και τα μυρωδάτα χόρτα την κάνουν τόσο γευστική που θα γίνει σίγουρα από τις[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠιστή στο πνεύμα λιτότητας και μέτρου του navarino,η απόλυτα καλοκαιρνή (μετά τη χωριάτικη) σαλάτα...οπου,ενίοτε αλλάζοντας τον τόνο...και εμψυχώνει ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜια πίτα γεμάτη χρώμα Τι χρειαζόμαστε: 1 πακετο χωριάτικο φύλλο 1 φιλέτο κοτόπουλο 5 πιπεριες κόκκινες 2 πιπεριες κιτρινες 250γρ μανιτάρια φρέσκα 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη: 3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι 1/2 κ.γ. φύλλα από φρέσκο θυμάρι, κομμένα 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ.αλάτι 1/2φλ ελαιόλαδο 8-10 κ.σ. κρύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛίγα μπουρεκάκια μελιντζάνας έκανα που τα αγαπούν και σκέφτηκα να σας τα βάλω να τα δείτε. Βέβαια κανονικά τα βουτώ σε μαρέγκα και μετά σε φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤο σκορδόψωμο, είναι μια πολύ νόστιμη παραλλαγή του κλασικού καψαλιστού (ψημένου στα κάρβουνα) ψωμιού. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά κάθε είδους, ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ Νόστιμα κριτσίνια σε μια απλή και γρήγορη συνταγή για να συνοδεύει αγαπημένα ντιπς αλλα και για να μας κάνει[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά : 800 γραμμάρια αλεύρι σκληρό τύπου 70% 150 γραμμάρια ελαιόλαδο 250 γραμμάρια (περίπου ) χλιαρό νερό 2 κουταλιές της σούπας ούζο ή τσίπουρο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟ δυόσμος, το κόλιαντρο και η ψημένη πίτα για σουβλάκι δίνουν στη χωριάτικη αυτή μια πιο οριεντάλ γεύση, την οποία, παραδόξως, επιτείνει και η βινεγκρέτ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami