Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
1 πακέτο φύλλα «Κιχί» alfa 1 φλ. ελαιόλαδο 750 γρ. φέτα σε τρίμματα μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι {Για το χωριάτικο φύλλο]}500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: argiro.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 4 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες 200 γραμμ. φέτα και 200 γραμμ. ανθότυρο 2[...]
Πηγή: argiro.grΓια 6 φύλλα 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι 1½ κ.γ. αλάτι 1½ φλ. χλιαρό νερό (περίπου) λίγο έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα των[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα και πάλι από το μακρινό Μόντρεαλ! Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ μια και, προς το παρόν, οι αναρτήσεις μου έχουν αραιώσει! Ελπίζω, όμως, μόνον προς το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr