Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
recipe in English at the end of the post Η σημερινή συνταγή είναι δια χειρός της μανούλας μου και είναι μια από τις σπεσιαλιτέ της. Όποτε τη φτιάχνει[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr450 γρ. φύλλο κρούστας 250 γρ. από ένα καλό σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα από 2 ακέρωτα πορτοκάλια 150 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι 5 αυγά χτυπημένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια ταψί 25x35 εκ. περίπου: Για το φύλλο: 8 φύλλα κρούστας + 2 φύλλα κρούστας, τα αφήνουμε ξεσκέπαστα να ξεραθούν 120 γρμ. βούτυρο γάλακτος, για το βουτύρωμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 πακέτο (450 γραµµ.) φύλλο Βηρυτού ή κρούστας 150 γραµµ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραµµ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γραµµ. ζάχαρη 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κ.σ. πελτέ ½ φλ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.grΤα φύλλα κρούστας που έχουν περισσέψει, τυλιγμένα καλά σε μεμβράνη φαγητού και μετά σε μια ναυλον σακούλα επίσης καλά κλεισμένη, μπορούν να διατηρηθούν μια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια πορτοκαλοπιτα ζουμερη,αφρατη με μπολικο σιροπι απιστευτο αρωμα κανελας, με κοντιτα πορτοκαλι και σταγονες κουβερτουρας δινουν την απιστευτη γευση μιας[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Χρόνια τώρα στο βιβλίο συνταγών της αγαπημένης γιαγιάς που καταγόταν από την Ήπειρο υπήρχε παραμελημένη τούτη η συνταγή. Λίγο το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 φύλλο σφολιάτα 200 γραμμάρια κιμά 1 τριμμένη ντομάτα 1 τριμμένο κρεμμύδι δύο φύλλα δάφνης 1 / 3 κουταλάκι τριμμένη κανέλλα αλάτι, πιπέρι 1 / 3 της κούπας[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια βιαστικές ή αρχάριες ... Τα μυζηθροπιτάκια είναι ένα από τα επιδόρπια με τα οποία τελειώνει πολύ συχνά ένα γεύμα στην Κρήτη. Μαζί με μια ρακή που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά (για 4 άτομα) Για τη ζύμη 100 γρ. αλεύρι μαλακό 2 γρ. αλάτι 50 γρ. βούτυρο κομμένο σε κύβους 50 ml νερό 1 αβγό Για την κρούστα Μισό φλιτζάνι καρύδια 1/4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια πορτοκαλοπιτα ζουμερη,αφρατη με μπολικο σιροπι απιστευτο αρωμα κανελας, με κοντιτα πορτοκαλι και σταγονες κουβερτουρας δινουν την απιστευτη γευση μιας[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr