Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Στριφτόπιτα Κοζάνης με κρέμα λεμονιού Από το Σπύρο Νάκο executive chef Delliniko, Παλαιό Φάληρο Υλικά 400 γρ. φύλλο κρούστας 160 ml. χυμό λεμονιού 2 λεμόνια[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΚάτι εύκολο και γρήγορο γι' αυτό το βροχερό απόγευμα… Υλικά : 1 φύλλο σφολιάτας ¾ κούπας φουντούκια (ή αμύγδαλα ή καρύδια) 2-3 κουταλιές ζάχαρη 1[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr40 διαφορετικά τριγωνάκια!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 5 φέτες άσπρο ψωμί (μόνο ψίχα) 2/3 της κούπας νερό 6 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα 1/3 της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια πραγματικα ευκολη και πολύ νόστιμη συνταγή!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 φύλλα σφολιάτας 500 γρ. κουβερτουρα ξηροί καρποί (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠιτάκια με το θρεπτικό ταχίνι στην στιγμή. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Συνταγές express Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓλυκά ή αλμυρά είναι υπέροχα και πάνω από όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΖύμη τάρτας ή σφολιάτα 2 αυγά 1/2 κούπας μαύρη ζάχαρη 1 1/2 κ.γ κανέλα 1/2 κ.γ τζίντζερ 1/4 κ.γ μοσχοκάρυδο 2-3 κούπες βρασμένη κολοκύθα 1 κούπα γάλα βρώμης ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1250 γρ. γάλα φρέσκο 125 γρ. ζάχαρη 120 γρ. μαργαρίνη σε κύβους 100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη για το άλειμμα των φύλλων 4 αβγά[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜία μοναδική τάρτα που η γεύση της θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη βάση • 1 φύλλο σφολιάτας Για τη κρέμα σοκολάτας • 250 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη • 200 γρ. κουβερτούρα • 200 γρ. άχνη ζάχαρη • 4 αύγα • Ξύσμα από ένα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 ζύμες σφολιάτας (1 συσκευασία) 200 γρ. κουβερτούρα γαλακτος 125 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη (χωρίς φλούδα) 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 125 γρ. μαλακό βούτυρο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 2 ζύμες σφολιάτας 170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος 125 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 125 γρ. μαλακό βούτυρο 2 αυγά 1 κρόκο αυγού[...]
Πηγή: megatv.com/cookM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤραγανή, ροδοψημένη σφολιάτα που κλείνει μέσα της ζουμερά κεράσια σιροπιαστά. Έντονα βουτυρένια κρούστα σε δικτυωτό πλέγμα επάνω από τα φρούτα, αλειμμένη με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓίνεται γρηγορα Τι χρειαζόμαστε: 2 μεγάλα φύλλα ζύμη σφολιάτας 200 γρ φουντούκια αλεσμένα 60 γρ. Γάλα καυτό 25 γρ. Βούτυρο 50 γρ. Ζάχαρη Λίγη κανέλα 1 αυγό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε εμφάνιση είναι περίπου σαν τρίγωνα μπακλαβαδάκια χωρις σιρόπι!! Απο γέυση σκίζουν.. δοκιμαστε τα! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Φύλλο Βηρυτού ή κρούστας 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Με ένα πιρούνι διαλύουμε το ανθότυρο και το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα, το μέλι, τον κρόκο, την κανέλα και τις σταφίδες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr