Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά Τορτελίνια 1 πακέτο με τυρί Κρέμα γάλακτος 1 κουτί 0,200 λίτρα Μανιτάρια 1 κουτί 250 γρ Μπέικον 200 γρ Κεφαλοτύρι 200 γρ Γκούντα 200 γρ Ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Ταλιατέλες 1 πακέτο Κρέμα γάλακτος 250 γρ Μπέικον 15 φέτες Κασέρι 250 γρ τριμμένο Κεφαλογραβιέρα 250 γρ τριμμένη Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας Γάλα 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μακαρόνια Rigatoni 1 συσκευασία (ανάλογα πόσες μερίδες θέλουμε) ή πέννες Τυρί φέτα 3 φλιτζάνια τσαγιού Γαλοπούλα 10 φέτες κομμένες καρέ ή ζαμπόν ή[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κανταϊφι 1 κιλό Τυρί φέτα 250 γρ τριμμένη Τυρί έμενταλ 150 γρ τριμμένο Τυρί γκούντα 150 γρ τριμμένο Κεφαλογραβιέρα 150 γρ τριμμένη Μπέικον 200 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Ψωμί του τοστ 16 φέτες (χωρίς την κόρα) Ζαμπόν 10 φέτες Μπέικον 5 φέτες Τριμμένα τυριά διάφορα 4 κούπες Γάλα 1 μεγάλη κούπα Αυγά 4 Βούτυρο Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Νερό 4 ποτήρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 2 κύβους Αλάτι 1 1/2 κουταλάκι γλυκού Για την γέμιση Μπέικον 8 φέτες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 20 γρ διαλυμένη στο νερό Γάλα 200 γρ Νερό 1 ποτήρι (250 ml) χλιαρό Ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Μαγιά ξερή 1 κουταλάκι γλυκού (ή νωπή) Γάλα 1/4 ποτήρι νερού χλιαρό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 150 γρ Αυγά 1 μόνο τον κρόκο[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΞεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με την πιπεριά. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε... 1 από 5[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΞεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με την πιπεριά. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε... 1 από 5[...]
Πηγή: chefoulis.gr