Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Τα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κατσικάκι λίγο ροζ μαρί 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κρεμμύδι λίγο μαϊντανό λίγο σκόρδο πιπέρι και πιπέρι κόκκινο φασκόμηλο για το σπαγγέτι 1/2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκους αυγών Αλάτι 110 ml νερό Για τη γέμιση 200 γρ. μαστέλο 1 ματσάκι βασιλικό 8[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧθες Κυριακή και με έπιασαν οι προκοπές μου (κάθε φορά που έχω πολλές δουλειές να κάνω και δεν έχω όρεξη ... μαγειρεύω). Είχα ήδη αποφασίσει να φτιάξω το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου Υλικά 1 κούπα γάλα 2 κουταλιές αλάτι 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 8 αυγά χτυπημένα 1 1/2 κιλό αλεύρι χωριάτικο[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr3 κιλά αλεύρι σκληρό ½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1 ½ λίτρο βουβαλίσιο γάλα 15 αυγά χωριάτικα ή βιολογικά 1 κ.σ. κοφτή αλάτι ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου νισεστέ για το[...]
Πηγή: cooklos.grΗ μακαρονάδα αποτελεί ένα εκ του προχείρου φαγητό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και θέλει περίσσια τέχνη στο βράσιμο των μακαρονιών, στο καλό λάδωμά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, Σαρακοστή σήμαινε, εκτός των άλλων, την απαρχή μιας διαφοροποιημένης μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (όπως και τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΖυμαρικά Melissa Kikizas Primo Gusto Ταλιατέλες Melissa ΚΙΚΙΖΑΣ To Primo Gusto γεννήθηκε το 1991, μαζί με την ανάγκη για μια σειρά ζυμαρικών που θα απευθύνεται[...]
Η συνταγή και οι αναλογίες είναι δικές μου. Γίνονται πολύ έυκολα,γρήγορα και είναι πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γραμ. γάλα χλιαρό 200 γραμ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κ. αγριογούρουνο (σπάλα) 2 κλωνάρια σέλερι 2 καρότα 2 κρεμμύδια μέτρια 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο barolo (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 400 γρ. φαρφάλες Ελαιόλαδο 100 ml κρέμα γάλακτος 100 ml λευκό κρασί 1 κρεμμύδι 100 γρ. ελιές 2 σκ. σκόρδο 2 κονσέρβες τόνο σε νερό Αλάτι Πιπέρι 200 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cook100 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. αλεύρι αλάτι 400 γρ. μεγάλες ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 30 ml. ελαιόλαδο πιπέρι 500 γρ. ρόκα 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr