Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
CULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΠικάντικες πένες Βεζούβιος Όταν ένα πιάτο με ζυμαρικά παίρνει το όνομά του από το τρομερό ηφαίστειο της Καμπανίας, ενεργό τα τελευταία 25.000 χρόνια, η[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη από φλούδα και σπόρους 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκ. σκόρδο 10 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο 150 γρ. μπέικον σε[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τα ζυμαρικά 400 γρ. σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι 1 κ.γ. αλάτι Για την πέστο 125 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ. φύλλα βασιλικού 130 γρ. κάσιους ή κουκουνάρι 2 σκ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦτιάξτε τη γι᾿ αυτούς που αγαπάτε και θα τους ξετρελάνετε τελείως. Εντυπωσιακά νόστιμη πίτσα, με πλούσια γεύση και τραγανό, γεμιστό φύλλο, είναι εντελώς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα): 250γρ. σπαγγέτι από σκληρό σιτάρι 250γρ. σπαγγέτι ντίνκελ (Ζέας) 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο 10 αντζούγιες 400γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. αλεύρι σκληρό(αν δεν βρούμε αλεύρι από σκληρό σιτάρι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα βάζουμε κανονικό) 150 γρ. χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. ζυμαρικά από σιτάρι ολικής άλεσης ή χρωματιστές πένες 1/4 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες 2 σκελίδες[...]
Πηγή: yumyum.grΜακαρονάδα με μύδια. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια (από σκληρό σιτάρι Νο 5) 2 κιλά μύδια με το κέλυφος 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι πάστα αντσούγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr