μπαρες δημητριακων με βρωμη αργυρω | καγιανας συνταγη αργυρω | κεικ με μελασα | τραχανας γλυκος συνταγες | γλυκα με ζαχαρουχο γαλα αργυρω | κασεροπιτακια με φυλλο κρουστας | χοιρινο εξοχικο μπαρμπαριγου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις μαστιχα

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πορτοκαλί ζύμη για φρέσκα, σπιτικά ζυμαρικά

Μία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ατομικές και κάπως διαφορετικές πίτσες

Κάποιες φορές όταν πέφτω πάνω σε άνθρωπο μερακλή, που κάνει απλά και νόστιμα πράγματα με τα χέρια του, πολύ το χαίρομαι. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο,[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
CULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για[...]

CULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Κάντο όπως ο Ιταλός: Ραβιόλι με γέμιση πατάτας

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πορτοκαλί ζυμαρικά

400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. καρότα 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Βράζουμε τα καρότα και τα[...]

Πηγή: cooklos.gr
Ταμπουράς ραβιόλια (κολοκύθα κόκκινη) συνταγή[...]

Για το φύλλο 4 φλ.τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κ.γ. αλάτι 1/3 φλ.τσ. σπορέλαιο 2/3 φλ.τσ. χυμό πορτοκαλιού 2/3 φλ.τσ. νερό Για τη γέμιση 1 κιλό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy