Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Τα θαλασσινά είναι τα αγαπημένα μας! Λατρεύουν τις φρέσκες τομάτες και τα ζυμαρικά, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και μας δίνουν νοστιμότατα πιάτα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grαπο Βασίλη Λορετζάτο Προετοιμασία: 30 λεπτά Ψήσιμο: 1 ώρα και 5 λεπτά Μερίδες: 6 Δυσκολία: μέτριο Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ.[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4 μερίδες) : 50 γρ. γαρίδες 50 γρ. καραβίδες 200 γρ. μύδια 200 γρ. κυδώνια 200 γρ. ντομάτες λιαστές, κομμένες στα τέσσερα 500 γρ. μακαρόνια νούμερο 5 1[...]
Πηγή: yumyum.gr10 μικρές Καραβίδες 10 μέτριες γαρίδες no 2 10 μικρά καλαμαράκια 10 μικρές σουπιές 20 μικρά καβουράκια 50 Αχιβάδες (φρέσκιες ανοικτές με το κέλυφος) 3[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 2 άτομα): 1/2 πακέτο σπαγγέτι από μελάνι σουπιάς (τα βρίσκουμε στο super market) 3 καραβίδες 3 γαρίδες μεγάλες 1/4 κυδώνια 1/4 μύδια 2[...]
Πηγή: greekcook.grCasarecce – ζυμαρικά από ρεβίθια με καλαμαράκια Από τα ζυμαρικά με θαλασσινά, την κατηγορία που ακουμπάει στην πιο «φουρτουνιασμένη» καρδιά της – νότιας κυρίως[...]
Πηγή: pandespani.comTo rib eye είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές μοσχαριού. Πρόκειται για κομμάτι που βρίσκεται από τον έβδομο έως τον δέκατο τρίτο σπόνδυλο και δίνει το[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Οταν οι ιταλοί λένε pasta risottata , ενοούν μία μακαρονάδα, όπου τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί μαζί με την σάλτσα τους,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά καραβίδες: 1.200 γρ. ματσάτα Φολεγάνδρου: 500 γρ. πιπεριές: 2 κόκκινες, κομμένες σε μισοφέγγαρα κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕνα δροσερό καλοκαιρινό πιάτο που ενθουσιάζει μιας και παρόμοιο του σπάνια βρίσκουμε!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 Kg μέτριες καραβίδες 5-6 λεμόνια μαϊντανό αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο άρωμα της καραβίδας δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι τόσο φίνο και ξεχωριστό που δεν χρειάζονται πολύπλοκα αρώματα και υλικά για να μην το επισκιάσουμε.[...]
Πηγή: alwayshungry.grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΜε την ευκαιρία της “ημέρας της γυναίκας” και μια και τα πάσης φύσεως “κουρέματα” μας οδηγεί σε αναζήτηση οικονομικότερων ιδεών, είπα φέτος, αντί μπουκέτου με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ Μια ευκολη και γρηγορη συνταγη για γευστικη εναλλακτικη μακαροναδα. Για την παρασκευη της ακολουθουμε την διαδικασια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr