Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Τα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα! Μετά το Πάσχα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα... σχεδόν κάθε πρωί αναρωτιέμαι τί να μαγειρέψω σήμερα; Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτους ρυθμούς του Μουντιάλ η σημερινή ανάρτηση, αν και όχι μόνον γιατί, ναι μεν το Μουντιάλ έχει ήδη πολλές μέρες που ξεκίνησε κι εγώ ως άσχετη δεν το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Καλό μήνα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά! Η Ιταλική κουζίνα είναι αγαπητή σε πολλά μέρη του κόσμου. Τα πιάτα της έχουν γίνει μέρος της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤί θα λέγατε για μια μακαρονάδα; Μια μακαρονάδα που έρχεται από παλιά, από παιδικά χρόνια, αγαπημένα και γεμάτα ξεγνοιασιά! Η μακαρονάδα της γιαγιάς για τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1/2 πακέτο μακαρόνια βρασμένα η ότι μας έχουν περισσέψει λίγη φαρίν απ 3 αυγά 250 γραμ φέτα 1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο Αλάτι -πιπέρι 1 κουτ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Μετά το Πάσχα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα... σχεδόν κάθε πρωί αναρωτιέμαι τί να μαγειρέψω σήμερα; Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Για αρχή, σήμερα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμην για την αργοπορία της απάντησης στα σχόλια! Υπήρξαν κάποιες μέρες ή μάλλον εβδομάδες που ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛίγο η περιέργεια λίγο ο αυτοσχεδιασμός της στιγμής λίγο η μαγιά που δεν είχα με οδήγησαν εχθές το πρωί σε μια διαφορετική ζύμη πίτσας! Μια ζύμη με 3 μόνον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιαςκυριως γιατι στηριζεται στις[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 500 γρ. περίπου (1 πακέτο) λαζάνια που δεν χρειάζονται βράσιμο, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 4 δέσμες σπανάκι, τα φύλλα μόνο (όχι οι μίσχοι)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ Υλικα για τα φυλλα : 200 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 50 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας ξυδι, 1 κουταλια της σουπας ελαιολαδο, 2-3 πρεζες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4-6 άτομα 750 γρ. κιμάς (βοδινός κατά προτίμηση), 500 γρ. (1 πακέτο), σπαγέτι ή ταλιατέλες, 5 κουταλιές ελαιόλαδο, 6 μεγάλες ή 9 μέτριες ώριμες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 τεμάχιο ψαρονέφρι (300 γρ.) 2 συσκευασίες σπιτικό ζωμό ψυγείου βοδινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο τρυφερό ψιλοκομμένο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.grΤα λαζάνια, αυτά τα φαρδιά ζυμαρικά που δε χρειάζονται βράσιμο, είναι μια αγαπημένη επιλογή, γιατί με αυτά μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά λαχταριστές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr