Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
4 αραβικές πίτες (μεσαίου μεγέθους) ή 4 πίτες για σουβλάκι σε ένα ταψί 4 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από βαζάκι, κατά προτίμηση με βασιλικό) 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα 300 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα 150 γρ. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας (κατά προτίμηση λινγκουίνι ή ταλιατέλες) 60 ml ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 ατομικές αραβικές πίτες ελαιόλαδο 200 γρ. σπιτική σάλτσα ντομάτας* 400 γρ. κίτρινη αγελαδινή μοτσαρέλα (ή ένταμ), περασμένη από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. πένες ή φαρφάλες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 500 γρ. (ζυγισμένα ακαθάριστα) φασολάκια, προτιμότερο μπαρμπούνια, καθαρισμένα και[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 μεγάλες αραβικές πίτες 2 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας 120 γρ. τριμμένο κασέρι Επικάλυψη 1 4 φέτες ζαμπόν, κομμένο σε μικρά κομμάτια (ή λίγο από το[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 2 κουτ. σούπας πέστο βασιλικού, σπιτικό ή έτοιμο (από βαζάκι) 1 μικρή μελιτζάνα, κατά προτίμηση φλάσκα 1 μικρή ντομάτα 150 γρ. τριμμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr30 ml ελαιόλαδο 200 γρ. μανιτάρια λευκά, καθαρισμένα με νοτισμένη πετσέτα και κομμένα σε λεπτά φετάκια 250 γρ. πένες 150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από[...]
Πηγή: gastronomos.gr12 γαρίδες Νο 3 (δηλαδή μέτριου μεγέθους), φρέσκες ή κατεψυγμένες 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 6 - 7 ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, πολτοποιημένα, μαζί με το χυμό[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. μικρόσχημα ζυμαρικά της αρεσκείας μας, όπως πένες, κοχύλια κ.ά. 400 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1/2 μέτριο[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. (1 πακέτο) παπαρδέλες (ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. πένες ή άλλο μικρό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1 μελιτζάνα τσακώνικη 2 κολοκύθια 1 πράσινη πιπεριά, καθαρισμένη από κοτσάνι και σπόρια 1 πιπεριά[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. φαρφάλες ή άλλα μικρόσχημα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 400 γρ. ντοματίνια 5 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 100 γρ. αμύγδαλα, αποφλοιωμένα 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο χοντρά μακαρόνια ή χωριάτικες μακαρούνες ή ματσάτα (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ζυμαρικά από μικρές βιοτεχνίες που βρίσκουμε σε παντοπωλεία και[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. μακριές χυλοπίτες 80 ml ελαιόλαδο 250 γρ. μαστέλο (χιώτικο τυρί από αγελαδινό γάλα με μαστιχωτή υφή και πλούσια, αλμυρούτσικη γεύση. Το βρίσκουμε σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr400 γρ. κριθαράκι χοντρό 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (κατά προτίμηση από ελιά) 2 κρεμμύδια ξερά, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο σπαγκέτι 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 80 ml ελαιόλαδο 200 γρ. λιαστές ντομάτες (διατηρημένες σε βαζάκι μέσα σε λάδι, γιατί είναι πιο μαλακές), σε πολύ[...]
Πηγή: gastronomos.gr