Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
500γρ. φαρφάλες 1 φλιτζ. καλαμπόκι 1 πιπεριά κόκκινη σε φέτες 1 πιπεριά πράσινη σε φέτες 100γρ. κασέρι κομμένο σε κυβάκια 5 φέτες ζαμπόν σε κύβους 4 φρέσκα[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/4 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. μπαχάρι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1γρ. σαφράν (Κρόκος Κοζάνης) 4 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Διαλύουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr260γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr500 γρ. πένες ή φαρφάλες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 500 γρ. (ζυγισμένα ακαθάριστα) φασολάκια, προτιμότερο μπαρμπούνια, καθαρισμένα και[...]
Πηγή: gastronomos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο) 1 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 30γρ. μανιτάρια αποξηραμένα (πορτσίνι) 1 μπολ και 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. βασιλικός 3 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Μπλανσάρουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά ή 2 αυγά ολόκληρα κι 1 ασπράδι 40γρ. κακάο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 8 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 κ.σ. μελάνι σουπιάς 2 κ.σ. νερό ή ζωμός 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr500γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240ml νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κρατάμε 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 2-4 άτομα 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κουταλιές της σούπας βασιλικός ψιλοκομένος 2 κουταλιές της σούπας κάππαρη 400 γραμμάρια πέννες 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά φαρφάλες | τόνος Διαφημίσεις 1 σακουλάκι φαρφάλες 1 κονσέρβα τόνο σε νερό 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: toarkoudi.grPicture this: you are having a rough week at work. You are stressed, tired AND the humid heat is killing you. And then at the end of the week you can just[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓια 2-4 άτομα 6 αγγουράκια τουρσί (πίκλες) 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι (το οποίο θα βράσουμε 4-5 λεπτά) 7-8 φέτες ζαμπόν 1 πακέτο μακαρόνια πένες ή φαρφάλες 5[...]
Πηγή: sidagi.gr500 γρ. μικρά κοντόσχημα ζυμαρικά (πένες, τριβελάκι, φαρφάλες) 400-600 γρ. φρέσκο σολομό (φιλέτο) 4 κ.σ. (60 ml, 55 γρ) καλό παρθένο ελαιόλαδο 35 γρ. κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. καρότα 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Βράζουμε τα καρότα και τα[...]
Πηγή: cooklos.gr