Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
6κ.σ ελαιόλαδο Υλικά 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 μαραθόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες 8 καλαμάρια μέτρια καθαρισμένα και[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ Σαρακοστή κοντεύει στο τέλος της και η όρεξη μας για καλό φαγητό παραμένει αμείωτη. Αυτή τη φορά αποφάσισα να στραφώ σε αγιορείτικες συνταγές μιας και μου[...]
Πηγή: ediva.grΤο φαγητό αυτό έγινε με προτροπεί της κόρης μου γιατί ζήτησε σπαγγέτι και όχι κοφτό μακαρονάκι στο χταπόδι της. Δεν έγινε απλά νόστιμο... έγινε υπέροχο και η[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας ιδιαίτερος τρόπος μαγειρέματος για τα μακαρόνια Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. σπαγγέτι 800 γρ. καλαμαράκια (φρέσκα ή κατεψυγμένα) αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 50 γρ. γαρίδες 50 γρ. καραβίδες 200 γρ. μύδια 200 γρ. κυδώνια 200 γρ. ντομάτες λιαστές, κομμένες στα τέσσερα 500 γρ. μακαρόνια νούμερο 5 1[...]
Πηγή: yumyum.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Οταν οι ιταλοί λένε pasta risottata , ενοούν μία μακαρονάδα, όπου τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί μαζί με την σάλτσα τους,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑνάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό ιώδινο αποτύπωμα που[...]
Πηγή: pandespani.com