Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Στις διακοπές μου, μού αρέσει να γυρνάω σε μέρη γνώριμα θεωρώντας τα άγνωστα. Ξαναήρθα στη Μάνη. Πάντα με τραβάει λόγω καταγωγής. Πολυπρόσωπη, λιτή, γευστική,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 συσκευασία ταλιατέλες 500 γραμμάρια γαρίδες μεσαίες χωρίς κέλυφος με ουρά 1 ντομάτα 1 φλιτζάνι βρασμένα κουκιά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: sidagi.grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή με ιδιαίτερα ζωηρά χρώματα, όπου το πράσινο και το κίτρινο των ζυμαρικών συναντά το κόκκινο των πιπεριών, ενώ το σχοινόπρασο προσδίδει μία ακόμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πιάτο παντός καιρού: το ετοιμάζω όλες τις εποχές, με όποιο φρέσκο λαχανικό βγάλει ο κήπος μου: κυβάκια από τρυφερά κολοκυθάκια, φασολάκια ή μελιτζάνες το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά (σπαγγέτι, ταλιατέλες) 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες από τα κεφάλια και τα κελύφη τους 4 κουταλιές της σούπας κονιάκ 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: icookgreek.comΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Την ανοιξη, υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια απο ολοφρεσκα λαχανικα, που δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις! Σας παρουσιαζω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grSpaghetti Ολικής αλέσεως με Σάλτσα Arrabbiata και πράσινα πικάντικα λαχανικά Συνταγή ζυμαρικών που αναδεικνύει εξαίσια τα λαχανικά. Συστατικά για 4-5 άτομα:[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/gr