Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Στην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (για 10 περίπου) 1 ½ φλ. γάλα, 2 κουταλιές αλεύρι, 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 3 αβγά, ελαφρά χτυπημένα + 1 επιπλέον χτυπημένο με 1 κουταλιά γάλα για[...]
Πηγή: xrysessyntages.com