Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Είναι ένα πολύ ωραίο κεραστικό για κάθε περίσταση! Το τιμούμε πολύ στην Κύπρο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα 2 κιλά ζάχαρη 200-300 γρ. βρασμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι είναι αυτό μαμά, που ψήνεις; Είναι γλυκό; Ναι, γλυκό είναι. Και πως το λένε; Το λένε... Πως; Και τώρα σπάσε εσύ το κεφάλι σου, να δεις τι θα πεις, γι' αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα!! Καλή εβδομάδα και καλές απόκριες να έχουμε!!!! Σήμερα "άνοιξε" το Τριώδιο!!! Πωπώωωω αρχίζει να "μυρίζει" άνοιξη, παρά τον άσχημο καιρό που έχουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για μια στρογγυλή φόρμα 25 εκ. 260γρ. γάλα 260γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 2 βανίλιες 200γρ. κουβερτούρα NESTLE DESSERT 100γρ. πραλίνα φουντουκιού [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Επειδή κι εμείς που νηστεύουμε έχουμε τις λιγούρες μας ή κάποιες φορές θέλουμε να κεράσουμε κάποιο καλεσμένο που νηστεύει πρέπει να έχουμε[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grclick for english υλικά 500γρ μακαρόνια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι γεμάτο ρίγανη 1 κουταλάκι γεμάτο θυμάρι 2 κουταλιές φρέσκο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 κουτ.γλυκου φαρινάπ 4 κουτ.γλυκού νιφάδες καρύδας 4 κουτ.γλυκού ζαχαρίνη 3 κουτ.γλυκου ρούμι ή λικερ καρυδας 1 βανίλια 6 κουτ.γλυκου γάλα 3 κουτ.γλυκου[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΚάποιες φορές απορώ κι' εγώ με τον εαυτό μου, πως μου βγαίνουν κάποιες συνταγές ή εκτελέσεις (στην κυριολεξία δηλαδή...) με τα διαθέσιμα υλικά. Αλλά θα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami6 ασπράδια αυγών 250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη 345 γραμμάρια αμύγδαλο ασπρισμένο και τριμμένο 345 γραμμάρια καρύδα αφυδατωμένη 1 βανίλια 1/4 κουταλάκι cream of[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 λεπτες φετουλες ψωμακι μαρμελαδα οτι γευση σας αρεσει(εγω εβαλα ακτινιδιο της Sokolatoula) βιταμ 1 μικρη κρεμα γαλακτος 1 φλυτζανι γαλα 1 βανιλια 1 αυγο 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜερίδες: 20 Xρόνος: 40' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 220 γραμ ζάχαρη άχνη 100 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 4 ασπράδια αβγών 170 γραμ τριμμένη αμυγδαλόψιχα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερίδες: 20 Xρόνος: 40' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 220 γραμ ζάχαρη άχνη 100 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 4 ασπράδια αβγών 170 γραμ τριμμένη αμυγδαλόψιχα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλησπέρα!! Καλή εβδομάδα και καλές απόκριες να έχουμε!!!! Σήμερα "άνοιξε" το Τριώδιο!!! Πωπώωωω αρχίζει να "μυρίζει" άνοιξη, παρά τον άσχημο καιρό που έχουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτινό κερασματάκι έχουμε σήμερα, μιας και μπήκαμε στον γιορτινό Δεκέμβρη, μια από τις πιο ωραίες και εύκολες συνταγές με βάση τα αμύγδαλα. Μακαρόν, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντυπωσιακό και όχι πολύ γλυκό, γλυκό! Τι χρειαζόμαστε: 5-6 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε όγδοα 2/3 φλ.τσ. ζάχαρη καστανή 50 γρ. βούτυρο 2/3 φλ.τσ. κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή προέρχεται από ένα βιβλίο με συνταγές που δεν παχαίνουν. Το συγκεκριμένο γλυκό έχει 85 θερμίδες. Είναι πολύ ελαφρύ, αλλά πολύ νόστιμο. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστικά κρουασανάκια για το πρωινό μας! Πάρτε ένα μαχαίρι χαράξτε τα και γεμίστε με ότι σας αρέσει, γεμίστε τα με μαρμελάδα, κασέρι τυράκι ότι τραβάει ή[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr120 γρ. βούτυρο σε κομματάκια 180 γρ. σοκολάτα πολύ καλής ποιότητας πολύ ψιλοκομμένη 1 κ.σ. κοφτή στιγμιαίο καφέ 3 κρόκους 1 βανίλια 3 κ.σ. ζάχαρη 2 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.gr