Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Η κλασσική γέμιση των cannelloni, κιμάς, σε συνδυασμό με μια πλούσια κρέμα και τυριά. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτί κανελόνια 350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕιναι μια ευκολη που και τα παιδια σας την κανουν (την εφτιαξα 14 ετων να φανταστειτε) και επισης πολυ γρηγορη συνταγη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πυρεξ 10 φετες του[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 φυλλα κρουστας 2 φλυτζανια εμενταλ τριμμενο 4 ντοματες σε ροδελες χοντρο αλατι-πιπερι φρεσκο θυμαρι βιταμ(οσο χρειαζετε για τα φυλλα) Αλειφουμε ενα-ενα τα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι κατάλληλη συνταγη για αυτούς που τους αρέσουν οι περίεργες γεύσεις. Θεϊκή...! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό λαζάνια 1/2 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε πολύ μικρές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για ορθογώνιο ταψί 20x30 εκ.) Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. χλιαρό νερο 100 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τη ζύμη 20 γρ. αλάτι10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη40 γρ. νωπή μαγιά50 γρ. λιωμένο βιτάμ500 γρ. χλιαρό νερο100 γρ. σπορέλαιο1 κιλό κοσκινισμένο αλεύρι σκληρόΓια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. χλιαρό νερο 100 γρ. σπορέλαιο 1 κιλό κοσκινισμένο αλεύρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠίτσα που δεν πρόλαβα ούτε μια φωτογραφία να τραβήξω !!! Πίτσα που λιώνει στο στόμα!!! ΥΛΙΚΑ για το ζυμαράκι της Γωγώς❤️ 1 κούπα του nescafe[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑφαιρούμε την κόρα από μια φρατζόλα (1/2 κιλό) ψωμί και μουσκεύουμε την ψίχα σε περίπου 2 φλυτζάνια γάλα. Μόλις μουσκέψει καλά, το ζυμώνουμε με τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΦαντάζομαι οι περισσότεροι ξέρετε αυτό το νόστιμο "μαμαδίστικο" σουφλέ. Το αγαπημένο μας σουφλέ όταν ήμασταν πιτσιρίκια. Γίνεται με φέτες από ψωμί του τοστ,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑφαιρούμε την κόρα από μια φρατζόλα (1/2 κιλό) ψωμί και μουσκεύουμε την ψίχα σε περίπου 2 φλυτζάνια γάλα. Μόλις μουσκέψει καλά, το ζυμώνουμε με τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr