Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
12 κανελόνια (δείτε “Μυστικά” [1]) 300 γρ τυρί mozzarella 4 αντσούγιες (8 φιλετάκια) 300 γρ ώριμες ντομάτες για την γέμιση 80 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ μικρά κοχύλια ζυμαρικού 60 γρ τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια κομμένα 1 σκελίδα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 3-4 φιλέτα αντσούγας κομμένα 2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζ. τυρί πεκορίνο φρεσκοτριμμένο 1 ματσάκι μαϊντανός[...]
Πηγή: yumyum.grΚΑΛΤΣΟΝΕ Το καλτσονε, ειναι μια παραλλαγη της πιτσας και προερχεται απο την παραδοσιακη κουζινα της νοτιας Ιταλιας. Στην Ιταλια το ονομαζουν επισης cazzotto ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr