κοκορετσι στο φουρνο αργυρω | μαριναρισμα για κοντοσουβλι | ρυζι με γαριδες | φιλετα μοσχαρισια στο φουρνο | μπουγατσα cooktime | συνταγη για κεικ απλο παρλιαρος | πιλαφι ακης | κουλουρακια καροτου με ελαιολαδο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις μαυροματικα σογια

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κανελόνια “alla napoletana” συνταγή από ggr

12 κανελόνια (δείτε “Μυστικά” [1]) 300 γρ τυρί mozzarella 4 αντσούγιες (8 φιλετάκια) 300 γρ ώριμες ντομάτες για την γέμιση 80 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! // LA PIZZA[...]

ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

ΜΙΝΙ ΠΙΤΣΕΣ

7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com
μακαρόνια με μπρόκολο και το βιαστικό τραπέζι -[...]

Ο συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]

Πηγή: pandespani.com
Τηγανητά καλτσόνε: το σπιτικό... street food[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ναπολιτάνικη πίτσα, η αυθεντική!

[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ζυμαρικά με σάλτσα λουκάνικου – pasta alla[...]

Οι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]

Πηγή: pandespani.com
Μακαρονάδα με σαρδέλες και μάραθο

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΚΟΧΥΛΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ

Υλικά (4 μερίδες) : 500 γρ μικρά κοχύλια ζυμαρικού 60 γρ τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια κομμένα 1 σκελίδα[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

Υλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 3-4 φιλέτα αντσούγας κομμένα 2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζ. τυρί πεκορίνο φρεσκοτριμμένο 1 ματσάκι μαϊντανός[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΚΑΛΤΣΟΝΕ  ♦♦  CALZONE

ΚΑΛΤΣΟΝΕ Το καλτσονε, ειναι μια παραλλαγη της πιτσας και προερχεται απο την παραδοσιακη κουζινα της νοτιας Ιταλιας. Στην Ιταλια το ονομαζουν επισης cazzotto ή[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy