Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 300 γραμμάρια τορτελίνια με κρέας 3 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους 2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης 1 λίτρο ζωμό κρέατος 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: sidagi.grΓειά σας!! Καλοκαιριάσαμε κανονικά και εδώ στον Καναδά και η διάθεση ζητάει νόστιμες σαλατίτσες! Ένα πλήρες γεύμα αυτή η χαρούμενη σαλάτα που την χαρακτηρίζουν[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕύκολη και γρήγορη συνταγή με λίγες θερμίδες που άνετα αντικαθιστά το γεύμα σας Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυστατικά 2 ½ φλ.νερό 2 ½ φλ.ζωμός κοτόπουλου (κατά προτίμηση σπιτικός) 2πράσα κομμένα σε ροδέλες 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3σκελ.σκόρδο πολύ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: Για 2-4 άτομα 300 γραμμάρια ζαμπόν 250 γραμμάρια αρακά (βρασμένο) 250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο 1⁄2 κιλό στραγγισμένο γιαούρτι 3 φύλλα μαρουλιού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 2 πακέτα τορτελίνια 2/3 κούπας σάλτσα πέστο 3-4 πιπεριές σε κυβάκια ή 4-5 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο σε κομματάκια 5-6 λιαστές τομάτες σε κομματάκια 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας 300 γραμμάρια τορτελίνια λαχανικών 4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 5[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 300 γραμμάρια τορτελίνι με τυρί 4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια 4 αγγουράκια[...]
Πηγή: sidagi.grΜία εύκολη και γευστική σούπα για τις κρύες μέρες Συνταγή : Cookbox Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 35 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 15[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr28/5/14 Ζυμαρικά sacchettini με χταπόδι pesto και λαχανικά είναι η σημερινή μας πρόταση, χωρίς να θέλω να σας αγχώσω με τον τίτλο. Το χταπόδι το ξέρουμε όλοι.[...]
Πηγή: zannetcooks.com