Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: για τη ζυμη: 200γρ. αλευρι (σκληρο) 200γρ. αλευρι (μαλακο) λιγο αλατι, λιγο ζαχαρη (ιση ποσοτητα) 1 σφηνακι ουζο λιγη μαστιχα τριμμενη μιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά αλεύρι: 500 γρ. μαγιά: 30 γρ. αυγό: 1 χτυπημένο λάδι: 4-5 κουταλιές της σούπας γάλα: 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη: 1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια από τις πιο δημοφιλείς μου συνταγές εδώ στο blog είναι η ζύμη για πίτσα και με κάνει πολύ χαρούμενη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί την έχουν ανακαλύψει και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ουσία μιας πίτσας είναι κυρίως η ζύμη της. Αυτή που μπορείς να φτιάξεις μόνος, ακόμη κι αν δεν κρατά η σκούφια σου από τη Νάπολη, ακόμη κι αν δεν διαθέτεις[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comτα υλικά στη ναπολιτάνικη πίτσα Τέσσερα μόνον τα βασικά υλικά στη ναπολιτάνικη πίτσα. Τόσα χρειάζονται για τη ζύμη που καθιέρωσε το είδος ως όρο στον κόσμο.[...]
Πηγή: pandespani.comιταλική πίτσα μαργαρίτα Για μας στο pandespani υπάρχει μόνο μια πίτσα στο κόσμο… η ιταλική. Αυτή με τη λεπτή τραγανή ζύμη και όχι αυτές με τη σπογγώδη[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής αλεύρι: 500 γρ. νωπή μαγιά: 30 γρ. αυγό: 1 χτυπημένο λάδι: 4-5 κουταλιές της σούπας γάλα: 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη: 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: icookgreek.com