Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκους αυγών Αλάτι 110 ml νερό Για τη γέμιση 200 γρ. μαστέλο 1 ματσάκι βασιλικό 8[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧθες Κυριακή και με έπιασαν οι προκοπές μου (κάθε φορά που έχω πολλές δουλειές να κάνω και δεν έχω όρεξη ... μαγειρεύω). Είχα ήδη αποφασίσει να φτιάξω το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου Υλικά 1 κούπα γάλα 2 κουταλιές αλάτι 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 8 αυγά χτυπημένα 1 1/2 κιλό αλεύρι χωριάτικο[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ μακαρονάδα αποτελεί ένα εκ του προχείρου φαγητό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και θέλει περίσσια τέχνη στο βράσιμο των μακαρονιών, στο καλό λάδωμά[...]
Πηγή: bostanistas.gr3 κιλά αλεύρι σκληρό ½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1 ½ λίτρο βουβαλίσιο γάλα 15 αυγά χωριάτικα ή βιολογικά 1 κ.σ. κοφτή αλάτι ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου νισεστέ για το[...]
Πηγή: cooklos.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΖυμαρικά Melissa Kikizas Primo Gusto Ταλιατέλες Melissa ΚΙΚΙΖΑΣ To Primo Gusto γεννήθηκε το 1991, μαζί με την ανάγκη για μια σειρά ζυμαρικών που θα απευθύνεται[...]
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, Σαρακοστή σήμαινε, εκτός των άλλων, την απαρχή μιας διαφοροποιημένης μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (όπως και τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιατί είμαστε μακαρονάδες....τι να κάνουμε!!!! Τι χρειαζόμαστε: Για τα μακαρόνια 250 γραμμάρια σιμιγδάλι (εγώ βάζω ψιλό) μισή κούπα νερό Για τη σάλτσα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο έχουμε ξαναπεί πόσο μακαρονάδες είμαστε εγώ και ο Νικολίνος μου. Τα τορτελίνια είναι από τα αγαπημένα μας και έτσι αποφάσισα να φτιάξω χειροποίητα με γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή και οι αναλογίες είναι δικές μου. Γίνονται πολύ έυκολα,γρήγορα και είναι πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γραμ. γάλα χλιαρό 200 γραμ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κ. αγριογούρουνο (σπάλα) 2 κλωνάρια σέλερι 2 καρότα 2 κρεμμύδια μέτρια 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο barolo (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 400 γρ. φαρφάλες Ελαιόλαδο 100 ml κρέμα γάλακτος 100 ml λευκό κρασί 1 κρεμμύδι 100 γρ. ελιές 2 σκ. σκόρδο 2 κονσέρβες τόνο σε νερό Αλάτι Πιπέρι 200 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cook100 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. αλεύρι αλάτι 400 γρ. μεγάλες ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 30 ml. ελαιόλαδο πιπέρι 500 γρ. ρόκα 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 400γρ. πένες 2κ.σ ελαιόλαδο 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες 4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα 300γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠριν από λίγο καιρό πήρα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει κανείς∙ Μια μηχανή χειρός γα μακαρόνια. Την ήθελα πολύ καιρό αλλά πάντα το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr