Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
1 κούπα κριθαράκι (εγώ χρησιμοποιώ της barilla. Είναι η μισή συσκευασία) 1/4 κούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 μέτριες μελιτζάνες αλάτι και φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΦωτογραφία δεν έχω από αυτό το πιάτο γιατί το ετοίμασα πρωί πρωί την ώρα που έφευγε ο άντρας μου για τη δουλειά. Θα μου πείτε... πάλι μπρόκολο; Τι να κάνω;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΒρήκα τη συνταγή στο διαδίκτυο. Την βρήκα εύκολη, έτυχε νάχω τα υλικά και αφού την έφτιαξα, την φωτογράφισα και σας την παραδίδω. Θα δείτε μικρές αναγκαστικές[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή η συνταγή είναι γρήγορη και το αποτέλσμα ενθουσιάζει. Είναι ιδανική όταν εχουμε περιορισμένο χρόνο και θέλουμε μια υπέροχη μακαρονάδα. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή την μακαρονάδα την έφτιαχνε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρή και αργούσε να έρθει από την δουλειά και έπρεπε να φτιάξει κάτι γρήγορο. Θυμάμαι έλεγε κλασικά:[...]
Πηγή: tasteandtell.grΟι πίτσες με αραβική πίτα δεν συγκρίνονται ακριβώς με την αυθεντική ιταλική ζύμη σε γεύση και υφή -και γιατί θάπρεπε άλλωστε- ωστόσο, μπορούν άνετα να[...]
Πηγή: pandespani.comΛατρεύω τις ασιατικές γεύσεις, το πόσο διαφορετικές είναι και το πώς οι συνδυασμοί τους πάντα ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μου. Ειδικά η γιαπωνέζικη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια τη ζύμη 450 γρ. κουνουπίδι 2 αυγά 150 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα στο μπλέντερ 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα Γ ια την πίτσα 2 κολοκυθάκια 4 φέτες προσούτο 240 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1,5 πακέτο κοντά μακαρόνια τύπου κοχύλια, πέννες ή άλλο είδος στο οποίο να μπορεί να εισχωρήσει η σάλτσα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγη τριμμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα πρώτο πιάτο βγαλμένο από το ντουλάπι μιας Ιταλίδας mama Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ζυμαρικά (strozzapreti) 1 κιλό ανάμεικτα, σωλήνες και αχιβάδες. 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πιάτο δροσερό, απλό και γρήγορο στην παρασκευή του και ευκολοδιατήρητο στο ψυγείο. Μία λύση “τράβηξε το τάπερ από το ψυγείο” για τους “εργένηδες των δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr