Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. σουπίτσες 250 γρ. καρδιές σέλερι ψιλοκομμένες 2 κρεμμυδάκια στιφάδου κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε[...]
Πηγή: yumyum.grΝΙΌΚΙ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Με την νέα χρονιά ξεκινάει ακόμη ένα πλούσιο μενού από την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare . Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κουνέλι (ολόκληρο, κεφάλι και συκώτι συμπεριλαμβανομένων) 300 γρ πέννες, λείες εξωτερικά, χωρίς ρίγες (μωρέ και 400 ή και 500 γρ, αν το μαγειρέψουμε αλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚόκορας κρασάτος ή κόκορας κοκκινιστός ή κόκορας με σάλτσα ντομάτας στο τραπέζι, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χοντρό μακαρόνι και μεγάλη παρέα ή[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com