συνταγες για παγωτο γιαουρτι | γλυκα με ζαχαρουχο | συνταγη μωσαικο με ζαχαρουχο | κρεατοπιτα με αρνι απο το πασχα | δροσιστικα γλυκα | κουαντρω φρουτα | πιτες με σφολιατα | γλυκο κουταλιου πατατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις πιπεριτσα

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Η μακαρονάδα της βεράντας

Βρέχει, βρέχει ασταμάτητα από το πρωί. Είναι μέρα για κουβέρτα και μαραθώνιο αμερικανικής σειράς. Είναι μέρα για πατατόσουπα ή για κοτόσουπα με αυγολέμονο. Κι[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Η μακαρονάδα της Πέμπτης είναι... πολυφωνική

photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η πολυφωνία υλικών σ΄αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα με σάλτσα αντζούγιας, στροφή στα[...]

Περνώντας τα χρόνια αποφασίζεις ότι οι κλασικές αξίες δεν δέχονται συζήτηση. Τις ορίζεις ανάλογα με τις σκέψεις σου και τα βιώματά σου και κάθε φορά τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πίτσα με καπνιστή ρέγκα: «Πισαλαντιέρ»

Σήμερα έχουμε μια πίτσα διαφορετική από τις άλλες. Δεν έχει ούτε ντομάτες, ούτε τυρί. Ο Rowley Leigh Έρχεται από τη Νότια Γαλλία και ονομάζεται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα νηστίσιμη, με «κιμά» χταποδιού

Τα χταπόδια, οι σουπιές, οι γαρίδες είναι οι «πρωταγωνιστές» στα πιάτα της Σαρακοστής. Είναι πιο πλούσια από τα άλλα νηστίσιμα πιάτα και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πένες  με καπνιστή  πέστροφα

Οι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πεϊνιρλί με γαρίδες, του Λευτέρη Λαζάρου

Η γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: κολοχτύπα με μακαρόνια

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στη Νυκτερίδα οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανέτρεψε τα αρχικά μου σχέδια για τη συνταγή της εβδομάδας. Άλλωστε πώς[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η σούπα της Δευτέρας: με τορτελίνι, σπανάκι,[...]

Δεν έχω καταλήξει ποιας τον ομφαλό προτιμώ: της Αφροδίτης ή της Λουκρητίας Βοργία. Ποτέ δεν θα μάθουμε ποιας το τόσο ιδιωτικό σημείο κρυφοκοίταζε από την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Νόστιμα νηστίσιμα II: μακαρούνες Καρπάθου

Ο ασυνήθιστος δωδεκανησιακός συνδυασμός από καρυκεύματα δίνει μια υπέροχα αρωματική σάλτσα σε τούτα τα μακαρόνια, που παραδοσιακά είναι σπιτικά, ανοίγουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα με χταπόδι του Μπέλλου

Το καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα που αναστατώνει

Όταν πήγα πριν από κανέναν μήνα στον κινηματογράφο και είδα την ταινία Chef, υπέροχη ταινία πραγματικά, που, όπως και η «Ένα Ταξίδι 30,5 μέτρα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλάτα ζυμαρικών: η γουρλού

Είναι από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές για ομαδικές εκδηλώσεις κι αυτή τη φορά είχε δύο έξτρα συστατικά επιτυχίας: ντοματάκια απο το μποστάνι της ταράτσας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: με το ψάρι των φτωχών

Με παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: ελληνικά νησιά

Πόσο απολαμβάνω τα πράγματα που βασίζονται σε ένα τσακ. Που σκιρτάνε πάνω στη στροφή, που η επιτυχία τους κινδυνεύει να γίνει καταστροφή. Κι αυτοί που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: μακαρονάδα θαλασσινή για φίλους[...]

Δεν είναι τυχαίο, τελικά, που τα καλύτερα συμβαίνουν όταν λειτουργούμε με λίγο περισσότερο αυθορμητισμό και, φυσικά, καλή διάθεση. Κυριακάτικο μπανάκι με τους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κριθαρότο με θαλασσινά

(photo: Στεφανία Ρουμπάκη) Το κριθαρότο είναι ένα φαγητό που πρέπει να το φας αμέσως μόλις ετοιμαστεί. Δεν ζεσταίνεται. Επίσης, μπορείτε να βάλετε όποια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κανελόνια με σπανάκι και καπνιστό σολομό

Για τα κανελόνια οι συνδυασμοί δεν έχουν τέλος, καθώς το σχήμα του ζυμαρικού, με τον ευρύχωρο κύλινδρο, είναι ιδανικό να φιλοξενήσει κάθε είδους υλικό:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τονομακαρονάδα η εργένικη

photo: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τηγανητά καλτσόνε: το σπιτικό... street food[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy