Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Υλικά 500 γρ. ζυμαρικά με κοντό σχήμα (ριγκατόνι, πένες, κοχύλια, φιογκάκια) 350 γρ. κρέμα γάλακτος 200 γρ, τυρί κίτρινα τυριά (τσένταρ, γκούντα) τριμμένα 250[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 κουταλιά ξηρό σέρι Σος (βλ. παρακάτω) 3 κουταλιές λάδι 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 πράσινα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 250 γρ. μακαρόνι, πένες, ριγκατόνι ή άλλο μέτριου μεγέθους ζυμαρικό 3 φλιτζ. ανθάκια μπρόκολου 1/3 φλιτζ. συν 2 κουταλιές ντρέσινγκ[...]
Πηγή: yumyum.gr100 γρ αντσούγιες 200 γρ ντοματίνια (ή 1 συσκευασία αποφλοιωμένες ντομάτες) 200 γρ πένες 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, α.τ.γ (Σημείωση για πρωτοετείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα καλωσόρισμα του Φθινόπωρου που έρχεται, μία υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ, όταν το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι. Είναι μία από τις τόσες εκδοχές σάλτσας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΤο βράδυ της Πέμπτης είναι ξεχωριστό: έχεις φάει ήδη το μέγιστο της εβδομάδας, με τα καλά και τα ανάποδα της και μετράει πια η προσδοκία - φτάνει, έρχεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μακαρονάδα με κιμά αρέσει σε όλους. Ακόμα περισσότερο ίσως αν μπει και στο φούρνο με μπόλικο τυρί. Εμείς εδώ προσθέσαμε και κολοκύθα! Το αποτέλεσμα ήταν απλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 400 γρ. ντομάτες κονσέρβα 1 κουτί σάλτσα ντομάτας 1 κ.σ. πελτέ 1 κ.σ. ρίγανη 55[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους (μόνο τα πλοκάμια, κομμένα σε μεσαία κομμάτια) 2/3 του φλυτζανιού ελαιόλαδο 3 μεσαία κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 3 σκελίδες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΘυμάστε τα τεμπέλικα γεμιστά μου?? Όπου αντί να κάθομαι να γεμίζω ντοματοπιπεριές, τα πέταξα όλα μέσα στην κατσαρόλα, γέμιση και ντοματοπιπεριές, και προέκυψε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά : 500 γρ. σπαγγέτι ή βίδες ή πένες ή ριγκατόνι 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες (*) 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 3-4[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) 500 γρ. κοχύλια ή πένες ή ριγκατόνι ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 2 κουταλιές λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: yumyum.gr