Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. ζυμαρικό βίδες 2 κύβοι ζωμού κοτόπουλου 3 μέτριες πατάτες (περίπου 500 γρ.), ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους 1,5 εκ. 1/2[...]
Πηγή: yumyum.grΜια αρκετά πρωτότυπη και πεντανόστιμη συνταγή για ζυμαρικά, με κιμά, γιαούρτι, σκόρδο και τυρί. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μικρό ζυμαρικό (κοχυλάκι, μακαρονάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κλασσική και πανεύκολη συνταγή της Νότιας Γαλλίας,. Mια "λευκή" (χωρις σάλτσα ντομάτας) πίτσα με κρεμμύδια, αντσούγιες και κουκουνάρια. Εμεις την αγαπάμε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕίναι πολύ ευχάριστο που πλέον οι περισσότερες εταιρείες ζυμαρικών παράγουν, εκτός από τα γνωστά και τη σειρά Ολικής Αλέσεως που είναι πλούσια σε φυτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεννήθηκε ως ανάγκη στα χρόνια μετά τον πόλεμο στην Ιταλία. Η τόσο μοντέρνα σήμερα cucina povera, τότε δεν ήταν παρά η φιλοσοφία για την επιβίωση: Δεν πετάμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι μ’ έπιασε πρωινιάτικα; Όλο το σπίτι μύρισε από το διαπεραστικό άρωμα του σκόρδου που τσιγαρίζεται στο ζεστό φρέσκο ελαιόλαδο παρασύροντας σε μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4 μερίδες) : 400 γρ. σπαγγετίνι ή φιδές 2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικός) 4 μεγάλες ώριμες τομάτες 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο πιπέρι και αλάτι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες ως κύριο πιάτο) : 1 φλιτζ. (περίπου 250 γρ.) κριθαράκι 250 γρ. φασολάκια πράσινα κομμένα διαγώνια σε μήκη του 1,5 εκ. Για το ντρέσινγκ: [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες ως πρώτο πιάτο) : 500 γρ. σπαγγετίνι 2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ή βασιλικός ή δυόσμος ψιλοκομμένος 4 μεγάλες ώριμες τομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: yumyum.grΗ απλότητα δεν έχει εποχή, έχει όμως φανατικούς κάθε ηλικίας. Back to (very) basics με μια συνταγή από τις πιο απλές και μίνιμαλ σε υλικά και προσπάθεια:[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη ζύμη 1+2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη 2 πρέζες αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1+1/2 κ.γ. ξερή μαγιά χλιαρό νερό Για τη σάλτσα verde 1[...]
Πηγή: argiro.gr250 γρ. φρέσκα ασπρομανίταρα (champinion) 5 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί θυμάρι δυόσμος αλάτι εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (ιδανικά αρωματισμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι Penne ala Povera ή πέννες της πενίας, της φτωχολογιάς λαϊκά, είναι μια συνταγή που μ’ ακολουθεί τα τελευταία 45 χρόνια, συνοδεύοντας την ακόρεστη πείνα μου[...]
Πηγή: caruso.gr