Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
photo by jшp, on Flickr Προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριές Φλωρίνης και ότι άλλο, φρέσκο και βιολογικό, μας εφοδίασε και φέτος ο[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο μακαρόνια ΜΙΣΚΟ 1 κιλό φρέσκα μύδια 3 ντομάτες κομμένες σε κύβους 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλα τα θαλασσινά γίνονται υπέροχα και λαχταριστά μεζεδάκια που συνοδεύουν το ή ούζο ή την παγωμένη μπίρα μας που μας δροσίζουν μετά το μπάνιο είτε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 1 κιλό καραβίδες 500 γραμ. κριθαράκι χονδρό 100 γραμ. φέτα (προαιρετικά) 400 γραμ. ντοματάκια ψιλοκομμένα 70 γραμ. πελτέ 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΗ βασική έμπνευση προέρχεται από μια μακαρονάδα με χταπόδι που έφαγα κάποτε στη Γένοβα. Συμπληρωνόταν στο τέλος με κρέμα γάλακτος, ανακατεμένη με πικάντικη[...]
Πηγή: bostanistas.grΖυμαρικά που συνδύασαν γεύσεις νησιώτικες και θαλασσινές από δύο διαφορετικά μέρη, ήταν το πιάτο της χθεσινής μέρας. Από το πρόσφατο ταξίδι μας στην Βαρκελώνη,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑν σας αρέσουν τα καυτερά δοκιμάστε αυτή την υπέροχη εκδοχή μακαρονάδας. Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ καυτερή ή πιο ήπια και για αυτούς που δεν τους αρέσουν[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 500 γρ μύδια καθαρισμένα και αχνισμένα (ελαιολαδο,κρεμμυδι σωταρισμα ριχνεται τα μύδια και σβήνετε με κρασί κλείνετε καπάκι σε 5 λεπτά είναι έτοιμα)[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1 πακέτο (1/2 κιλό) σπαγγέτι 6Νο ολικής άλεσης 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένες 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 ντομάτες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ: 500 γρ μύδια καθαρισμένα και αχνισμένα (ελαιολαδο,κρεμμυδι σωταρισμα ριχνεται τα μύδια και σβήνετε με κρασί κλείνετε καπάκι σε 5 λεπτά είναι έτοιμα)[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 2 ματσάκια μαϊντανό (τα φυλλαράκια μόνο) 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 30 γρ. κουκουνάρι 3-4 φιλέτα αντσούγιας σε αλάτι, ξεπλυμένα 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 2 μερίδες 200 γρ. πέννες ή ότι άλλο ζυμαρικό θέλετε 15 γαρίδες καθαρισμένες 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 φλ. σάλτσα ντομάτας ½ κύβο κοτόπουλου ½[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΜια λίγο ασυνήθιστη αλλά νοστιμότατη μακαρονάδα θαλασσινών, εντυπωσιακή και γεμάτη χρώμα. Ένα πανεύκολο, γρήγορο, ελαφρύ νηστίσιμο πιάτο. Μην το συνδέσετε με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟδηγίεςΣε κατσαρόλα φαρδιά και ρηχή βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο , προσθέτουμε την πάπρικα, τον ντοματοπολτό,... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια τον ζωμό θαλασσινών: 200 γρ ανάμικτα θαλασσινά (φρέσκα ή κατεψυγμένα) εγώ χρησιμοποίησα γαρίδες, καλαμαράκια και μύδια κατεψυγμένα 1 φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. φαρφάλες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: 500 γρ. ζυμαρικά τύπου λιγκουίνι 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο για τα λιγκουίνι 1/2 κιλό φρέσκα μύδια με το κέλυφος 1/2 φλυτζανιού του τσαγιού[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Από τους πιο νόστιμους συνδυασμούς, το κριθαράκι με λαχανικά είναι ένα ολοκληρωμένο πιάτο, φουλ στο χρώμα και στη γεύση. Ανοίγει την όρεξη μόνο που το[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σε όλη την blogoγειτονιά είστε καλά; Εγώ τρέχω και δεν φτάνω, τώρα που μπήκε για τα καλά η άνοιξη 'άνοιξαν' και οι δουλειές. Όπως έχω πει και[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΓεια σας καλοί μου φίλοι!!! Μετά από πολλές μέρες ήρθε η ώρα να σας βάλλω ένα φαγάκι γιατί ξέρω ότι σας λίγωσα με τόσα γλυκά...! Έτσι, μετά την πικάντικη[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr