λικερ περγαμόντο | αμυγδαλωτά παρλιάρου | πως φτιαχνεται η καρμποναρα | smoothie με φράουλες | κουκια ξερα σαλατα | συνταγη για γιδα βραστη | κεικ με φρουτα αργυρω | χοιρινό στη γαστρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις λιγκουινι μελι μαρουλι

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

225 γρ. ξηρά νιόκι ή αχιβάδες 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι, κομμένες στα τέσσερα κατά μήκος 75 γρ. σαλάμι κομμένο σε λεπτές φέτες κομμένο σε κύβους[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! // LA PIZZA[...]

ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σουφλέ ζυμαρικών στην κατσαρόλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα γρήγορο σουφλέ που γίνεται και στην κατσαρόλα με απλό τρόπο για ευκολία. Υλικά: μικρά ζυμαρικά όπως αχιβαδούλες, βίδες, κοραλάκι κλπ 3[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
ΜΙΝΙ ΠΙΤΣΕΣ

7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Τηγανητά καλτσόνε: το σπιτικό... street food[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ναπολιτάνικη πίτσα, η αυθεντική!

[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]

Πηγή: bostanistas.gr
πίτσα - ιστορία μέρος β': όνομα,[...]

Στην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]

Πηγή: pandespani.com
ζυμαρικά με σάλτσα λουκάνικου – pasta alla[...]

Οι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]

Πηγή: pandespani.com
ΚΑΛΤΣΟΝΕ  ♦♦  CALZONE

ΚΑΛΤΣΟΝΕ Το καλτσονε, ειναι μια παραλλαγη της πιτσας και προερχεται απο την παραδοσιακη κουζινα της νοτιας Ιταλιας. Στην Ιταλια το ονομαζουν επισης cazzotto ή[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy