νηστισιμο κεικ ακης πετρετζικης | μαριναρισμα για κοντοσουβλι | κασεροπιτα ακης | γλυκο με ανανα και μπισκοτα | φιλετα μοσχαρισια στο φουρνο | τορτιγιες για μπουφε | κουλουρακια καροτου με ελαιολαδο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις πιπεριτσα βουτυρο

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μακαρονάδα νηστίσιμη, με «κιμά» χταποδιού

Τα χταπόδια, οι σουπιές, οι γαρίδες είναι οι «πρωταγωνιστές» στα πιάτα της Σαρακοστής. Είναι πιο πλούσια από τα άλλα νηστίσιμα πιάτα και[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Σουπιές αλλιώς, με ζυμαρικά

[Shutterstock] Να ξυπνάς πρωί πρωί Κυριακής και να θες να φτιάξεις σουπιές είναι κάπως ...ή μήπως όχι! Αφού σας καλημερίσω, λοιπόν, θα ήθελα να σας πω ότι τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα με σαρδέλες και μάραθο

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λιγκουίνι με καραμελωμένα κρεμμύδια, κολοκύθα[...]

photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα Υπήρξαν λίγες φορές στη ζωή μου που τα υλικά που χρησιμοποιώ στις συνταγές, ήρθαν αυτά σε μένα χωρίς να τα αναζητήσω, χωρίς καν να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα και στην κορυφή ραγού χταποδιού

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, για αυτό και δεν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ναπολιτάνικη πίτσα, η αυθεντική!

[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τηγανητά καλτσόνε: το σπιτικό... street food[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πεϊνιρλί με γαρίδες, του Λευτέρη Λαζάρου

Η γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Νόστιμα νηστίσιμα II: μακαρούνες Καρπάθου

Ο ασυνήθιστος δωδεκανησιακός συνδυασμός από καρυκεύματα δίνει μια υπέροχα αρωματική σάλτσα σε τούτα τα μακαρόνια, που παραδοσιακά είναι σπιτικά, ανοίγουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: κολοχτύπα με μακαρόνια

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στη Νυκτερίδα οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανέτρεψε τα αρχικά μου σχέδια για τη συνταγή της εβδομάδας. Άλλωστε πώς[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα που αναστατώνει

Όταν πήγα πριν από κανέναν μήνα στον κινηματογράφο και είδα την ταινία Chef, υπέροχη ταινία πραγματικά, που, όπως και η «Ένα Ταξίδι 30,5 μέτρα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλάτα ζυμαρικών: η γουρλού

Είναι από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές για ομαδικές εκδηλώσεις κι αυτή τη φορά είχε δύο έξτρα συστατικά επιτυχίας: ντοματάκια απο το μποστάνι της ταράτσας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: με το ψάρι των φτωχών

Με παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: ελληνικά νησιά

Πόσο απολαμβάνω τα πράγματα που βασίζονται σε ένα τσακ. Που σκιρτάνε πάνω στη στροφή, που η επιτυχία τους κινδυνεύει να γίνει καταστροφή. Κι αυτοί που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: μακαρονάδα θαλασσινή για φίλους[...]

Δεν είναι τυχαίο, τελικά, που τα καλύτερα συμβαίνουν όταν λειτουργούμε με λίγο περισσότερο αυθορμητισμό και, φυσικά, καλή διάθεση. Κυριακάτικο μπανάκι με τους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κανελόνια με σπανάκι και καπνιστό σολομό

Για τα κανελόνια οι συνδυασμοί δεν έχουν τέλος, καθώς το σχήμα του ζυμαρικού, με τον ευρύχωρο κύλινδρο, είναι ιδανικό να φιλοξενήσει κάθε είδους υλικό:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τονομακαρονάδα η εργένικη

photo: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πικάντικοι μοσχιοί  με χωριάτικα μακαρόνια

[photo: Νικος Μορόπουλος] Αγόρασα μοσχιούς Σάββατο πρωί-πρωί στην τιμή των 7 ευρώ ανά κιλό. Το χταπόδι παραδίπλα στον πάγκο του ιχθυοπώλη είχε 18 ευρώ το[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy