Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Μια πρωτότυπη καλοκαιρινή σαλάτα με παντζάρι είναι μια αφορμή να χαρείς εντάσεις χρώματος, την παρουσία πολλών υφών και διαφορετικών γευστικών χαρακτηριστικών,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (10) : 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένες, πλυμένες και ψιλοκομμένες 1 μάτσο σέλερι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 250 ml[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 320 γρ. κινέζικα νουντλ (mie) 320 γρ. χοιρινός κιμάς 200 γρ. λουκάνικα 60 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες 60 γρ. χοιρομέρι (ζαμπόν)[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (10 μερίδες) : 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη 1 μάτσο σέλερι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 200 γρ. μακαρόνι 1 φλιτζ. σέλερι κομμένο σε λεπτές διαγώνιες φέτες 1/2 φλιτζ. πράσινες ελιές γεμιστές με πιπεριά, κομμένες σε λεπτές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (10 μερίδες) : 220 γρ. μακαρόνι γυριστό 1 φλιτζ. σέλερι κομμένο λοξά 100 γρ. ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά 280 γρ. τόνος από κονσέρβα στραγγισμένος[...]
Πηγή: yumyum.grΚόκορας κρασάτος ή κόκορας κοκκινιστός ή κόκορας με σάλτσα ντομάτας στο τραπέζι, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χοντρό μακαρόνι και μεγάλη παρέα ή[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος προετοιμασίας : 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 2 ώρες Άτομα: 4 Υλικά : 250 γρ. μαύρα φασόλια γίγαντες Καστοριάς 200 γρ. κοχύλια ή πέννες με ρίγες ή αλλα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤρυφερός τόνος, κρύα μακαρόνια βίδες, πολλά λαχανικά και μια ελαφριά λεμονάτη σος μαγιονέζας για το ντρεσάρισμα θα σου δώσουν το πιο summer πιάτο που[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια μυδομακαρονάδα μου ζήτησε να της φτιάξω κάποια στιγμή η Sophie που τρελαίνεται για μύδια. Η πρώτη σκέψη για συνταγή ήταν εντελώς κλασική: λευκό κρασί,[...]
Πηγή: caruso.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ spaghetti 1 μισό-στήθος κοτόπουλου χωρίς την πέτσα του και κομμένο σε κυβάκια. 1 χωριάτικο λουκάνικο μέτριου μεγέθους (γύρω στα 120 με 150 γραμμάρια)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr