Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για 4 άτομα 4 στέικ (φιλέτο ή rib eye) σύνολο 750-800 γρ. περίπου 2 φλ. ντομάτες (4 μεγάλες) περασμένες στο μπλέντερ 1 κοφτή κουταλιά πελτές 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜπορεί οι ιταλικές μακαρονάδες να διεθνοποιήθηκαν και να τις βρίσκουμε παντού όμως, οι Ιταλοί επιμένουν στις αυθεντικές πατροπαράδοτες συνταγές, όπως τις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 12 φωλίτσες θα χρειαστούμε 250 γρ. μακαρόνια 2 ασπράδια αυγών 1/4 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα παρμεζάνα τριμμένη Για τα κεφτεδάκια 250-300 γρ. κιμά 1 αυγό 1/4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου Για τη σάλτσα ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grζύμη για αυθεντική ιταλική πίτσα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά 2 πρέζες ζάχαρη αλάτι πιπέρι θυμάρι 2 σκ. σκόρδο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για τη κρητική πίτσα Ζύμη Λάδι Πολτό ντομάτας Ελιές πράσινες και μαύρες Τριμμένο κασέρι Κριτικό ανθότυρο Κριτικό απάκι Φρέσκια ρίγανη Φρέσκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 250γρ. spaghetti No 5 ολικής BARILLA 3κ.σ ελαιόλαδο 50γρ. κασέρι τριμμένο + 100γρ. επιπλέον 400γρ. σάλτσα Napoletana BARILLA 4-5 κλωναράκια φρέσκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜακαρονάδα με απάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΥΛΙΚΑ Για την πίτσα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπέρι Θυμάρι 2 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. καυτερό κόκκινο πιπέρι 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ. κύμινο 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧριστός Ανέστη, φίλες και φίλοι. Χρόνια Πολλά σε όλους μας... Πάει πέρασε κι' αυτή η Πασχαλιά. Τα κεφάλια μέσα και "πάμε" με δύναμη, να δούμε που θα μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το μοσχαράκι 1200 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε κύβους 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 12-14 φύλλα λαζάνια φαρδιά με αυγά ή σπανάκι (πράσινα) 1 κουτί - 400γρ ντοματάκια polpa ψιλοκομμένα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (ή 3/4 kg μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 500 γρ. (1 πακέτο) χοντρά μακαρόνια (Ziti), 100 γρ. (1 φλ.) τριμμένο κεφαλοτύρι, 2 κοφτές κουταλιές βούτυρο+ επιπλέον για το ταψί,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-6 άτομα 750 γρ. κιμάς (βοδινός κατά προτίμηση), 500 γρ. (1 πακέτο), σπαγέτι ή ταλιατέλες, 5 κουταλιές ελαιόλαδο, 6 μεγάλες ή 9 μέτριες ώριμες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 500 γρ. κιμά (βοδινό κατά προτίμηση), 500 γρ. σπαγέτι (1 πακέτο), 1 καρότο σε ψιλά κυβάκια ή χοντροτριμμένο, 5 κουταλιές ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ πιο τέλεια και νόστιμη συνταγή για κανελόνια γεμιστά με κιμά. Με κόκκινη σάλτσα, κρέμα τύπου μπεσαμέλ, και με δύο τυριά από πάνω. Ένα πιάτο, που θα γλύφετε[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com