Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φταίνε οι ξανθές ή καστανές ή ακόμη και κοκκινόξανθες μπούκλες της Λουκρητία Βοργία για την σύνδεσή της με τις ταλιατέλες (tagliatelle από[...]
Πηγή: pandespani.comΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.com1 πακέτο μακαρόνια 500γρ μισό κουνουπίδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ντοματα μέτρια 1 σκ σκόρδο 1/2 ποτ κρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 500 γρ. πένες 60 ml ελαιόλαδο 200 γρ. απάκι σε μικρούς κύβους 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες ή σε μισές ροδέλες ή κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Είναι από τις λίγες φορές που αναπαράγουμε συνταγή από την τηλεόραση. Κι αυτή φυσικά όχι ακριβώς όπως την είδαμε, γιατί όταν πήγαμε να την αναπαράγουμε είχαμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτό το φαγητό είναι από τα ιδιαίτερα μας..... Όταν έχουμε χωριάτικο κόκορα, τον κάνουμε σούπα ή κοκκινιστό! Πραγματικά όσοι φάγανε το συγκεκριμένο γλύφουν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grX ρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι βρασμένα al dende 3 ντομάτες τριμμένες 80 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΚαλημέρα! Ψάχνοντας να βρω το φαγητό της ημέρας, θυμήθηκα τα λουκάνικα που είχα στο ψυγείο και αποφάσισα να αυτοσχεδιάσω... Ένα απλό και λιτό πιάτο με κάποιες[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr