Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ♦♦ PASTICCIO DI RIGATONI, AL RAGU DI CARNE TRITA E MELANZANE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ♦♦ PASTICCIO DI RIGATONI, AL RAGU DI CARNE TRITA E MELANZANE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Νο II (ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ) ♦♦ PASTICCIO DI MACCHERONI AL RAGU DI CARNE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΣΑΝ ΜΟΥΣΑΚΑΣ ♦♦ PASTICCIO ALLE MELANZANE, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ♦♦ PASTICCIO DI MACCHERONI
ΝΙΌΚΙ ♦♦ GLI GNOCCHI, ΝΙΌΚΙ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // GNOCCHI ALLA ROMANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΝΙΌΚΙ ♦♦ GLI GNOCCHI, ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // STRASCINATE COI PEPERONI CRUSCHI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ Ακόμη μια γρήγορη μακαρονάδα με ... ιταλικό αέρα! Αν δεν βρείτε cavolo nero μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην θέση του σπανάκι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Δίκαια θα αναρρωτηθήτε αν όντως χρειάζεται κάποιος να κάνει ανάρτηση για συνταγή "σπαγκέττι με σάλτσα ντομάτας"! Οταν είδα όμως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Ακόμη μια μακαρονάδα με καλοκαιρινό άρωμα! Αγαπημένα υλικά, σάλτσα ραγκού με κιμά και μελιτζάνες, συνδυάζονται υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤTΙ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Αγαπημένο υλικό η πάστα, οι μακαρονάδες αποτελούν σημείο αναφοράς των προσωπικών μας διατροφικών συνηθειών.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ Κριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ... Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά, το κριθαρότο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ" ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ "Καρμπονάρα" με εισαγωγικά, παρ' όλο που το μόνο που αλλάζει στην κλασσική συνταγή της καρμπονάρα είναι το αλλαντικό. Ο παστουρμάς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ Υλικα για τα φυλλα : 200 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 50 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας ξυδι, 1 κουταλια της σουπας ελαιολαδο, 2-3 πρεζες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ Μετα απο τα κανελονια με γεμιση κιμα , σειρα εχει μια συνταγη εξ'ισου δημοφιλης στην Ιταλια, αλλα λιγοτερο συνηθισμενη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Υπέροχα χυλωμένο ριζότο με την ακαταμάχητη γεύση της καρμπονάρα, φτιαγμένο με τα αυθεντικά υλικά της παραδοσιακής ιταλικής συνταγής. Μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ Αυτο το γευστικοτατο φαγακι, δημιουργηθηκε κατα τυχη, μια απο τις πολλες ημερες που ο χρονος πιεζε αδυσωπητα ... Λιγες γαριδουλες, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛΑΖΑΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝ Ι Έ ΖΕ Θα μου πειτε τωρα, ποσο δυσκολο ειναι να κανει κανεις λαζανια με κιμα στο φουρνο, θελει και ειδικη συνταγη? Επειδη ομως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr