Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 221 συνταγές
LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Λαζάνια Με Κιμά!, Λαζάνια με κιμά, Λαζάνια με κιμά, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Για την σάλτσα ελαιόλαδο προαιρετικά κρεμμύδι τριμμένο 200 ml τριμμένη ντομάτα 100 ml ντοματοχυμό 1 κ.σ κέτσαπ 1 φύλλο δάφνης 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 καρότο ψιλοκομμένο το λευκό μέρος από 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 400[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr1 πακέτο λαζάνια Γέμιση 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 καρότο 1 κολοκύθι μέτριο 1/2 μελιτζάνα 250 ml χυμό ντομάτας 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr…ο λαγός και η προετοιμασία του: 1 1/2-2 κιλά λαγός (στη συνταγή 1.550 γραμμάρια) 100-150 ml ξύδι για το “καθάρισμα” του λαγού …για τη μαρινάδα: 650-750 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις 12 Ιουνίου του 52 π.Χ., στους Ποτιόλους, ο Κικέρων επιδιδόταν στη συγγραφή του έργου του «περί δημοκρατίας». Είχε επιστρέψει[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) Ζύμη : ½ κιλό αλεύρι (καλύτερα χωριάτικο για ζύμωμα) + επιπλέον για πασπάλισμα, 4 κουταλιές ελαφρύ λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κοτόπουλο γύρω στο 1-1/2 κιλό 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο καρότο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο 2 κλωνάρια σέλερυ ψιλοκομμένα 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: argiro.grγια τα νιόκι 500γρ. πατάτες 2 λίτρα νερό 500γρ. αλάτι χοντρό 100γρ. αλεύρι τύπου "00" (για πίτσα) για το ραγού 200γρ. χοιρινό λουκάνικο 300γρ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cooklos.grΜακαρονάδα με μοσχάρι! Ο ορισμός του comfort food! Πραγματικά, είναι δύσκολο το συγκεκριμένο φαγητό να μην αρέσει σε κάποιον... Ο συνδυασμός είναι πολύ γνωστός[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια τα μακαρούνια ½ κιλό αλεύρι νερό όσο σηκώσει (περίπου 300 ml ) 1 κ.γ. αλάτι 3 κ.σ. ελαιόλαδο χαλούμι τριμμένο 2 κ.σ. στακοβούτυρο Για το κατσικάκι 1 κιλό[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ τορτελίνια με γέμιση τυριού 500 γρ κιμά ανάμικτο 500 γρ σάλτσα ντομάτας συμπυκνωμένη 1 κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε κομματάκια Τριμμένα τυριά (γκούντα,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος μια φορά περασμένος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 2 φλ. ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: argiro.grTo φαγητό πήρε το όνομα του από το σκεύος μέσα στο οποίο ψηνόταν. Εσείς αντί της στάμνας μπορείτε να το ψήσετε το φαγητό σας μέσα σε ένα γιουβέτσι με καπάκι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr